Prettige service, snelle levering en mooie boom ontvangen:-)

Op mijn verzoek werd een foto van de boom gestuurd zodat ik wist hoe deze eruit zag in de huidige conditie. De geleverde boom voldoet aan de foto en de service en levering was snel en goed. De boom ziet er goed uit en ik ben er blij mee! Bedankt!

Goede service en goede bomen

Ook de snelheid was prima.

Netjes bezorgd, bomen wel klein

Gezocht naar leibomen Red Robin. 2 meter stamhoogte en 8-10 cm omtrek. De bomen die geleverd zijn vallen fijner uit. En het rek zitten weinig takken zeker niet vol. Dus vallen een beetje tegen. Misschien komt het nog wel goed. De bestelling is netjes geleverd en van te voren per mailtje geïnformeerd.

Goed geregeld

Snelle levering en service

Een keiharde werker uiterst tevreden

Aan te bevelen en heelgoed materiaal. Mijn dank leo boekhoff.

keurig geregeld

blij met mijn boom

Snelle levering en mooie bomen

Goede uitleg

Super geregeld en mooie bomen

Besteld en geleverd binnen 2 werkdagen geheel volgens afspraak

Mooie boom, topbezorging

Boom groter dan verwacht, érg vriendelijke en hulpvaardige bezorger. De boom hoeft alleen nog aan te slaan.

Snelle levering op afgesproken tijdstip

Prima en snelle levering. Boompjes zagen er goed uit. Ben benieuwd hoe ze in het voorjaar er uit gaan zien.

Superservice

Op de website staat levering binnen 5 werkdagen,was dus binnen 2 dagen aflevering door bezorger was super ook de bijgeleverde beschrijving zal eenieder aanbevelen

netjes geleverd boom ziet er gezond uit

Boom snel geleverd na bestelling boom ziet er gezond uit maar is niet geheel volgroeid over het scherm helaas nu nog veel doorkijk!

Netjes geleverd, en boom en prijs naar wens.

Goede service, alles op tijd en netjes afgeleverd!

En de ontvanger was er heel blij mee.... Dank jullie wel!

De perenbomen waren prachtig en in goede conditie geleverd!

Goede service en mooie bomen geleverd

Uitstekend !

Uitstekende Planters en Zeer Vriendelijk Personeel ! Uitleg over planten Cijfer 10 ! Een volgende keer zijn , zij weer Welkom! Gertrudis Hartman Grootegast

Veel keuze, snelle levering, goede kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Mooie boom gekocht

Snel, kwaliteit, betaalbaar en wachten op het voorjaar!

Mooie boom

Perfect afgeleverd. Vriendelijk met een heldere uitleg op bijgevoegde folder.

Alles prima

Alles was perfect, goedkoop, snel en goede kwaliteit

Het bestelde meer dan goed Maar ……

Niet gelezen hebbende dat bestelling naast de auto gelost gaat worden was onze vraag kan het in de achtertuin ( hooguit 20 mtr afstand)gebracht worden. Mijnheer wilde dat wel even doen maar mevrouw had de broek aan en verbood dat, met het gegeven dat het op de site staat hoe ze het afleveren en omdat de prijzen scherp zijn doen wij het dus niet. Dit kwam bod over temeer dat wij ons van geen kwaad bewust waren. Daar de site vol staat met “alles met een GLIMLACH” viel het ons dus tegen. Advies is dan ook : Doe er wat mee!!

Prima geregeld

Vlot geleverd en prima afhandeling

Snelle bezorging

Super goed geregeld en zeer klantvriendelijk.

Mooie boom voor een mooie prijs

Netjes afgeleverd op de afgesproken dag. We zouden er zeker weer bestellen