Goede service en hij staat nog steeds

Mooie en gezonde boom gekregen.

Mooie bomen en erg klantvriendelijk!

Via de site is eenvoudig te bestellen. Telefoontjes worden zeer vriendelijk beantwoord. Het omruilen van een boom was voor Bomenoutlet geen enkel probleem. Mijn volgende bestelling is zeker weer bij Bomenoutlet!

Zeer snelle en goede levering, en zeer goed product

Geleverd zoals afgesproken, goeie service en de nodige uitleg om de bomen te planten!

snelle en persoonlijke behandeling

Snel de boom ontvangen door persoonlijke aflevering en advies, met dank!

helemaal perfect!

heb bij Bomenkopen.nl een boom gekocht, deze werd keurig geleverd en voldeed aan de verwachting. Mooie dikke stam en goed in het blad. Direct een aanwinst. Wij zijn er blij mee en hopen dat de boom goed aanslaat.

Goede en vlotte service.

Vlot geleverd en je krijgt boompjes voldoen aan verwachting.

Leibeuken besteld, waren nog wel wat jong en eentje had nog wel erg korte takken, maar hopen op een snelle groei. Aardige bezorger, die alles achterom bracht.

Goede service, goede informatie, mooie bomen/planten!

Heel fijn hoe jullie mij geholpen hebben met het uitzoeken van de juiste boom/planten. De website helpt al enorm, maar door het belletje werd ik nog even extra geholpen. Fijn ook dat jullie het zelf met zorg afleveren. We zijn erg blij met de gomboom en hortensia's!

Zeer klantvriendelijk met een snelle levering.

Werd goed op de hoogte gehouden. Fijn dat je de dag van levering kon aangeven. Kregen nog uitleg bij aflevering.

In één zin , Prima . Mooie kwaliteit , keurige levering . Geheel volgens afspraak.

Bestelling geplaatst . Zeer vlotte bezorging. Bomen zien er goed uit , compleet met beschrijving voor het planten . Een een woord uitstekend. Aanrader voor anderen hier een bestelling te plaatsen .

Goede service en mooi geprijsd

Ik heb veel sites bekeken voor we onze bomen kochten. Ook heb ik een lokale kweker bezocht. Bomenkopen was het best geprijsd en geeft ook nog eens goede informatie. Over de bomen, hun verzorging, grondvoorkeur tot aan de levering toe. Vriendelijke bezorger met een passie voor planten. Alles bij elkaar een aanrader.

Correcte levering

Correcte nette levering op de afgesproken tijd en prima kwaliteit boompjes

alleen maar positief

veel keuze goede kwaliteit en snelle levering

Goed, op tijd en wat ik besteld had

Super!!!

Snel, vakkundig en op tijd bezorgd.

Perfecte service

Snelle en goede service!!

Prima service, goed product.

Doen wat ze beloven.

Service die staat als een boom!

Bomenkopen doet wat ze op hun site beloven, tijdig informeren en leveren! Iets wat zeker niet (meer) vanzelfsprekend is. Mooie Japane Leisierkers aangeschaft en geleverd gekregen!

Supersnel en netjes geleverd

Perfect en keurig geleverd

Veel kennis van leibomen en zeer klantgericht

Wij zochten 3 leibomen met een bepaalde stamhoogte die we in onze omgeving niet konden vinden. Op de site bleek al dat ze hier wel te selecteren waren. Met een aanhanger naar bomenkappen.nl gereden (1,5 uur) en we zijn niet teleurgesteld. Veel kennis over de eigenschappen van de diverse bomen en uiteindelijk konden we er twee meekrijgen uit de voorraad (die eigenlijk voor een klant later die week klaarstonden) en een derde werd ter plekke op een leirek gebonden. Een handige en complete aanplantset is te verkrijgen en tevens hebben we nog 63 zakken bemeste tuinaarde meegenomen om de border mee te vullen. Met een goed gevulde aanhanger tevreden weer de rit naar huis gemaakt. Alles in een koop voor een goede prijs.

top

perfect afgeleverd!

Superbedrijf: Vriendelijk, stipt, prachtige boom!

Wat een prachtige, gezonde tamme kastanje hebben jullie geleverd. Prima vriendelijke, professionele dienstverlening, zowel aan de telefoon als bij de levering. Alles boven verwachting

Goede service en zeer snel geholpen. Ben zelfs persoonlijk gebeld om een tijd van aflevering af te spreken. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.

Prettige en snelle reactie

Na bestelling met een paar dagen aan huis bezorgd en keurig binnen de gestelde tijdstippen. Incl. beschrijving en tips voor het planten.