Makkelijke site en vriendelijke hoveniers/bezorgers

Makkelijke site Vriendelijk contact met service medewerkers En vriendelijke bezorgers

Top van bestelling tot levering!

Mooie site, duidelijke beschrijving en bij levering een duidelijke beschrijving hoe de bomen goed te plaatsen. Keurig geleverd binnen aangegeven tijd en vriendelijke bezorger. Kortom, wij zijn zeer tevreden en raden zeker aan om hier uw boom(en) te bestellen!

Eerste indruk en communicatie is goed.

Eerste bladeren al zichtbaar na 1 dag. Dit geeft vertrouwen. De boom werd keurig geleverd volgens de gemaakte toezegging in de email. Door drukte was eze levertijd wel iets verlaat. Hier werd keurig over gecommuniceerd.

prachtige planten, zorgvuldig afgeleverd

goede waarde qua prijs-kwaliteit

Zorgvuldig, snelp en uitstekende communicatie...dank jullie wel...

Zie bovenstaande...

meer dan verwacht!

levering was snel en goed. De boom was groter dan we hadden verwacht1 complimenten!!

Snelle en goede service

Ben heel blij met de onze leiboompjes. Ze zijn helemaal naar verwachting en werden snel geleverd, met instructiekaart en een zakje potgrond erbij. Helemaal top!

bestel bomen zijn goed, levering kon iets sneller en uitleg bij bezorging was zeer goed.

goed en snel

Snelle levering en mooie kwaliteit boompjes!

Erg tevreden over de levering. Vriendelijke jongen die de boompjes kwam brengen!

Super service en kwaliteit!

Wij waren positief verrast door de grootte en de kwaliteit van de bomen en struiken. We hadden pech met een afgebroken tak maar dat wordt keurig opgelost komende week! Meteen nog een extra boom besteld :)!

keurig in het afgesproken aflevertijdvak

Behulpzame chauffeur. De bomen maakten een gezonde indruk en zijn qua ontwikkeling, m.n. de vruchtzetting, al verder dan de aanwezige krentenboom.

Mooi leibomen slechte blazenboom

Mooie leibomen en klim opplanten. Alleen de Blazenboom zitten maar 4 zij takken aan en een topje. En is er verre van een mooie boom..

Top!!

Beste prijs, super snelle levering en mooie bomen!

Overtreffende trap van klantgerichtheid!

Het bestellen ging makkelijk. Levering sneller dan aangegeven én een goede plantinstructie met een zakje potgrond. Kortom: echt een top bedrijf!

Keurig op tijd geleverd en mooie leibomen voor een goede prijs!

Meer dan prima!

Alles verliep zoals gepland.

Snelle levering.

Snelle service en levering, zeer tevreden

zeer tevreden, boom is inmiddels geplant en ziet er mooi uit. (japanse sierkers). ben benieuwd naar de bloesem volgend jaar. ook de aflevering ging prima, netjes geïnformeerd over dag en tijdstip van levering. Dit was belangrijk voor me aangezien het een cadeau betrof. alleen was deze service wel vrij prijzig. indien het geen 'haast' heeft zou ik daar niet voor kiezen.

Goede kwaliteit bomen. Keurig afgeleverd. Goede beschrijving.

Mooie boom,Snelle levering

Prima bedrijf,houdt zich keurig aan de afspraak en levert snel.

goede kwaliteit

zeer snel bezorgd

Mooie boom en binnen een week geleverd

Voldoet volledig aan onze verwachting

zeer positief

doe zo verder

Goede handleiding

Boom werd snel bezorgd. De bezorger was niet te beroerd om te helpen de boom naar de juiste plek te slepen. Nu staat-ie te pronken in de tuin. We moeten natuurlijk afwachten of de boom aanslaat. Maar er was een goede handleiding bij geleverd. En 2 grappige zonnebrillen!

Goede boompjes voor aantrekkelijke prijs

Blij met de snelle levering in het hoogseizoen.