Super service en kwaliteit!

Wij waren positief verrast door de grootte en de kwaliteit van de bomen en struiken. We hadden pech met een afgebroken tak maar dat wordt keurig opgelost komende week! Meteen nog een extra boom besteld :)!

keurig in het afgesproken aflevertijdvak

Behulpzame chauffeur. De bomen maakten een gezonde indruk en zijn qua ontwikkeling, m.n. de vruchtzetting, al verder dan de aanwezige krentenboom.

Mooi leibomen slechte blazenboom

Mooie leibomen en klim opplanten. Alleen de Blazenboom zitten maar 4 zij takken aan en een topje. En is er verre van een mooie boom..

Top!!

Beste prijs, super snelle levering en mooie bomen!

Overtreffende trap van klantgerichtheid!

Het bestellen ging makkelijk. Levering sneller dan aangegeven én een goede plantinstructie met een zakje potgrond. Kortom: echt een top bedrijf!

Keurig op tijd geleverd en mooie leibomen voor een goede prijs!

Meer dan prima!

Alles verliep zoals gepland.

Snelle levering.

Snelle service en levering, zeer tevreden

zeer tevreden, boom is inmiddels geplant en ziet er mooi uit. (japanse sierkers). ben benieuwd naar de bloesem volgend jaar. ook de aflevering ging prima, netjes geïnformeerd over dag en tijdstip van levering. Dit was belangrijk voor me aangezien het een cadeau betrof. alleen was deze service wel vrij prijzig. indien het geen 'haast' heeft zou ik daar niet voor kiezen.

Goede kwaliteit bomen. Keurig afgeleverd. Goede beschrijving.

Mooie boom,Snelle levering

Prima bedrijf,houdt zich keurig aan de afspraak en levert snel.

goede kwaliteit

zeer snel bezorgd

Mooie boom en binnen een week geleverd

Voldoet volledig aan onze verwachting

zeer positief

doe zo verder

Goede handleiding

Boom werd snel bezorgd. De bezorger was niet te beroerd om te helpen de boom naar de juiste plek te slepen. Nu staat-ie te pronken in de tuin. We moeten natuurlijk afwachten of de boom aanslaat. Maar er was een goede handleiding bij geleverd. En 2 grappige zonnebrillen!

Goede boompjes voor aantrekkelijke prijs

Blij met de snelle levering in het hoogseizoen.

Mooie boom, snel bezorgd.

Snelle service en niet in de laatste plaats een heel mooie boom geleverd gekregen.

Zeer tevreden. Goede kwaliteit, goede service

Zeer tevreden over mijn boom, ziet er goed en vitaal uit. Ik heb al heel wat bomen van diverse kwekers gekocht en er is veel verschil in kwaliteit. Vriendelijke en behulpzame bezorging, fijn om updates te ontvangen over de leverstatus, goede info over aanplant.

Prima product

Snelle levering van de boom

Mooie leibomen, top service!

Genoeg keus in leibomen, bij allerlei vragen helpen ze je goed verder. De levering ging zoals ze dat aangeven, netjes met info over hoe de boom te planten en persoonlijk nog uitleg waar op te letten. In een woord dus top!

Super goed gegaan.

Zeker een aanrader!

Geweldige service en zeer vriendelijk!

3 boompjes besteld en volgende dag al bezorgd in zeer goede staat.

Goed, duidelijk en top service

Goede service, en uitleg! Mooi product netjes geleverd.

Alles was prima eigenlijk: fijne website met flink wat keus. Goede communicatie, we werden netjes op de hoogte gehouden en na het sturen van een vraag per mail kregen we snel antwoord. Hele goede service en 2 prachtige lei-beuk bomen met palen, aanplantgrond en duidelijke plantinstructie ontvangen. Zeer verzorgd allemaal.

Fantastisch geholpen en prima service.

Na telefonisch contact zeer vlot en correct geholpen. Snelle levering van leibomen en mooi product.

Correcte, snelle service!

Ruime keuze op de website. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats vindt.