Van site tot levering geweldig. Overzichtelijk, bestelling , op tijd geleverd door eigen transport.

zeer goede service

na de bestelling nog na een paar dagen nog kunnen wijzigen. ging probleemloos.

Snelle en correcte levering

De leibomen die wij besteld hadden werden binnen de tijd geleverd. Ik had alleen een opmerking over de omschrijving van de bomen : In de omschrijving staat bomen van 6 tot 8 cm dit is echter de omtrek en niet zoals ik en met mij volgens mij meerdere de diameter. Dit viel dus iets tegen verders alles correct geleverd en op de plaats gelost die wij voorstelden.

Top service!

Persoonlijk contact gehad; snel en efficiënt. Voorkeursdag opgegeven, ondanks niet betaald voor tijdslotlevering. Hierop werd ik gemaild met een mogelijke andere leverdatum. Afgesproken in de ochtend te leveren, en netjes om 09:30 afgedropt. Ideaal!

snelle levering en gede bezorging. op de website staat ook duidelijk de plant en verzorging tips

Erg goed!

Duidelijke website en goede ***** proof uitleg over hoe je je boom moet planten. Mooie boom en nette aflevering.

Prima en snel geleverd

2 dakplatanen geleverd. Heb gekozen voor betalen bij levering. Moest het wel cash doen. Kon niet pinnen. Is klein minpuntje. Bomen netjes verpakt met goede uitleg hoe te poten. Ook gekozen voor aanplant pakket. Prima set. Na bevestiging bleef het even stil en dan ineens een melding dat ze komen.

Nette service en snelle levering

Zeer tevreden over de geleverde bomen!!

Duidelijke website en snelle service

Goed advies op mijn vragen. Snelle bezorging van de bomen en toebehoren. Kben benieuwd hoe ze van de zomer erbij staan.

Goede en snelle service

Eerst op ons gemak de bomen mogen bekijken op de kwekerij. Erna kregen we goede informatie over de bomen. De keuze was hierdoor snel gemaakt. De bezorging was binnen een paar dagen en goed verzorgd.

Goede service. Alles volgens afspraak verlopen. Nette bezorger

Geweldig goede service

Hartelijk dank voor de snelle levering van de Magnolia Kobus boom. We zijn er ontzettend blij mee! Super service van de jonge chauffeur! Reed zoals gevraagd netjes achter ons huis het veldje op en hielp de boom mee sjouwen naar de gewenste plek. Op de site ook duidelijke filmpjes te bekijken over hoe je de boom het veste kunt aanplanten en verzorgen.

Mooie kwaliteit boom en snel geleverd

Op de site werd gewaarschuwd dat de levertijd langer zou zijn maar binnen een week was het geleverd. Prachtige boom, handige kasrt hoe een boom te plsnten er bjj. En in verhouding met andere verkopers, betere kwaliteit voor minder geld

Snelle levering. Goed verzorgd

Geweldig en betrouwbaar met goede kwaliteit!!

Prachtige kwaliteit bomen voor een goede prijs. Tevens een aanplantpakket waarin overal aal gedacht is. We zijn heel blij met onze aankoop!!

Gewoon compleet

Uitleg, zorg en bezorging tot in de puntjes geregeld. Zo wil je het als klant! De boom ziet er mooi en gezond uit, laat m maar groeien nu!

Mooie boompjes!!

De levering was vlot en zeer vriendelijk. Duidelijke uitleg hoe de boompjes te plaatsen. Ze zijn exact zoals omschreven op de website en staan prachtig in de tuin ;) ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

Denken mee

4 grote steeneiken met vrachtboot naar Vlieland gestuurd. Ze denken mee!

Heel erg tevreden!

Wij hebben op maandag een bestelling geplaatst en op vrijdag werd deze netjes door een behulpzame en aardige man geleverd. Een boom (Japanse kers) van perfect formaat en precies wat wij wilden. Ook nog een beukenhaag en wat benodigdheden besteld en ook dat was prima in orde. Duidelijke instructie (van de bezorger en nog in folder) en nu flink genieten van onze tuin! Zeker een aanrader en ik zou hier zeker nog eens bestellen!

Super snelle levering, goede uitleg op de site hoe te plaatsen. Mijn tuin is nu af. Mijn dank hiervoor

Goede service en levering conform beschrijving bestelde.

Werd van te voren gebeld wanneer de levering te verwachten was en of dat uitkwam. Keurig op afgesproken tijdstip werd de bestelde boom (Wilde Japanse Appel) geleverd. Wel zonder kluit maar dat kan in het voorjaar. Hopen dat hij aanslaat, maar komt goed volgens de meneer die boom afleverde, als er maar water gegeven wordt.

Prima service!

Met de levering ging alles prima, goede service en hulp bij in kruiwagen zetten. Goed advies over hoe de boom te planten. Nu afwachten of hij goed aan slaat!

prima levering

Ik was niet thuis toen de bomen werden geleverd (4). De bomen werden netjes geleverd zoals afgesproken ze stonden mooi rechtop en het ander materiaal lag netjes gestapeld. Ik was aangenaam verrast van de nette levering. Het is al de 2e maal dat ik daar bomen bestel, en als ik nog bomen nodig heb geen twijfel of verder zoektocht. Ik heb mijn adres gevonden. En ook als je een vraag stel word deze netjes beantwoord. Een tevreden klant.

Top bedrijf !

Duidelijke en persoonlijke communicatie. Je krijgt absoluut waar voor je geld! Een mooi assortiment en informatie over de verzorging van de bomen en planten die je met een glimlach op je gezicht door leest op de site en nadat een aankoop is gedaan. Een absolute aanrader 9m je bomen aan te schaffen en ook heel geschikt voor kleinere tuinen.