Mooie beuken leibomen

3 beuken leibomen besteld, en netjes op tijd bezorgd. Nu maar hopen dat ze gaan groeien en dat we er veel plezier van mogen hebben!

Helemaal top, super snelle service!

Helemaal top, super snelle service! Nu natuurlijk afwachten of de boompjes aanslaan

Maken belofte waar!

Bomen met 5 werkdagen geleverd! En de bomen zijn ook erg mooi.

Super en snel

Snel geregeld binnen 4 dagen !

Snelle levering, bomen met mooie wortels

De bomen werden snel geleverd en zagen er goed uit.

Goed en snelle levering

Ik had twee bomen besteld en ze werden snel geleverd, maar ik had alleen geen bericht gekregen wanneer ze de bomen zouden leveren. Een jongen manstond plotseling voor mijn deur. Gelukkig was ik nog thuis. Maar verder was het prima. Nu nog afwachten hoe de bomen gaan groeien

Ruim assortiment, snel en betrouwbaar

Uitstekende website met duidelijke uitleg. Groot assortiment. Snelle levering.

Goede service en kwaliteit

Bestelling via internet verliep soepel. We kregen netjes een bevestigingsmateriaal. Daarna kregen we netjes en op tijd een mail wanneer de bestelling geleverd zou gaan worden. Ik heb een dag voor de bestelling nog bedacht dat ik er graag 2 boompjes extra bij wilde bestellen. Ook dit is netjes geregeld.

Snelle levering, keurig !

Prima snelle levering, duidelijk tijdslot en levering zoals verwacht! De bomen staan prachtig..

Prima levering. Bomen zien er goed uit. Aardige meneer. Prima instructie met leuk stoffen tasje eromheen!

Warme en bloeiende service.

De boom werd door fijne mensen geleverd. Ze brachten een warm en persoonlijk gevoel mee. Gaven uitleg en tips over de gekochte boom en hadden ook interesse in de tuin. Een fijne service. Als ik weer een boom zou kopen, zou ik het zeker hier doen!

Goede levering en uitstekende kwaliteit

Precies gekregen wat we hadden uitgezocht dus helemaal PRIMA!!

Nette vriendelijke bezorger

Geleverd zoals in het internet beschreven

Mooie bomen, goede prijs, snelle levering

Mooie bomen, goede prijs, snelle levering

Heel goed geholpen

Zeer klantvriendelijk geholpen. Alle tijd voor ons genomen en goed geadviseerd.

Snel en keurig

Zeer prettige ervaring

Gemiddeld

Bomen zijn in de voortuin gelegd en zonder dat iemand zich melde zijn ze weer vertrokken. Ik heb maar voor 2 bomen palen met banden gekregen terwijl er 3 bomen geleverd zijn.

Goede service, makkelijk en snel contact

Uitstekende service en vlotte levering

Bestelling aan verwachting voldaan en een vlotte en nette aflevering

zeer goed en netjes advies erbij

zeer goed

Mooie bomen en netjes op tijd geleverd!

De bomen kwamen met alle toebehoren netjes op tijd! Wij zijn tevreden!

Super goed!! Goeie service netjes geleverd.

Super goed!! Goeie service netjes geleverd.

Goede en snelle communicatie!

Vragen worden snel via de mail beantwoord. Ook eens fijn dat er geen bezorgkosten worden gerekend boven een bepaald bedrag!

Snel bezorgd, mooie bomen voor weinig geld top!!