Helaas was het product niet meer voorradig, sorry voor het ongemak. We proberen hierdoor natuurlijk altijd een passelijke oplossing bieden. Na telefonisch contact te hebben gehad met Gijs en het probleem te hebben uitgelegd, zijn we uiteindelijk tot een passelijke oplossing kunnen komen en het probleem kunnen oplossen. We zullen er altijd naar streven om de voorraad goed op orde te hebben en juiste oplossingen te bieden waar nodig. Jack Hart Crew
Originele beoordeling
Hoi Mik, We horen je en vinden het zelf ook een hele vervelende situatie, zeker omdat we altijd proberen te streven naar de juiste oplossing. In eerste instantie viel de schade van dit pak niet onder de garantie voorwaarden. Heel erg vervelend, dat het pak zo snel al een mankement liet zien. Wij zijn hierdoor er verder achteraan gegaan bij het des betreffende merk. En gelukkig alsnog te horen gekregen dat het pak uiteindelijk alsnog gerepareerd kan worden. Gelijk contact opgenomen met Mik en de situatie uitgelegd. Het pak word Z.S.M gemaakt en dan kan hij er weer van genieten. Jiggy Hart Crew
Beste D, Wat vervelend om te horen dat het product beschadigd is aangekomen en de maat niet overeen komt met de maattabel. Excuses voor het ongemak. Omdat wij een multi-brand winkel zijn hanteren wij een maattabel van een gemiddelde van alle merken. Mocht u niet zeker zijn over de maat kunt u altijd contact met ons opnemen waar wij u passend advies geven over de maat. Aangezien het product beschadigd is geleverd kunt u het product uiteraard gratis retourneren. We zullen telefonisch contact met u opnemen om samen tot een passende oplossing te komen. Nogmaals sorry voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Jack Hart Beach crew
Beste Elise, Wat vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen. Wij gaan vandaag contact met je omnemen om vanuit Hart Beach te kijken of we het pakket kunnen traceren of een vervangend product kunnen opsturen. Weet echter dat dit platform is bedoelt voor de beoordeling van Hart Beach en niet van DHL. Hoe dan ook gaan we het oplossen Elise! Met vriendelijke groet, Hart Beach Crew
Originele beoordeling