top, super kwaliteit

snelle levering, super kwaliteit, zeer tevreden

Altijd netjes op tijd geleverd

Prima kruimige piepers

Snel

Producten zijn wat wordt beloofd

Ga zo door

Mooie bak groente. Ga zo door!

De eigenheimer snel thuisbezorgd

Wij bestellen altijd eigenheimers, een droogkokende aardappel die niet overal verkrijgbaar is. De aardappel komt direct vanaf de boer naar ons huis. Na bestelling worden de aardappels altijd binnen twee werkdagen bij ons thuis afgeleverd. Wij zijn erg tevreden en hebben altijd een heerlijke aardappel in huis.

Goede producten snel geleverd

goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering.

Besteld 1 dag later in huis

Goede aardappelen, vriendelijke bezorging

Ik bestel al enige jaren bij aardappelen thuisbezorgd, en niet voor niets. Goede aardappelen, en ik bestel ook regelmatig de groenten en fruit. Echt een aanrader

Prima adres met ruim assortiment

Tot nu toe tweemaal bestelling geplaatst. Heerlijke aardappelen met benoeming van soort en herkomst, evenals peulvruchten, met de smaak van vroeger. Een echte aanrader !!

Volgens bestelling, zeer snel, keurig verpakt en prima producten!

Prima aardappelen en een snelle bezorging

Ruime keuze snelle levering

Ruime keuze aan peulvruchten. Geleverd in netten ipv plastiek = duurzamer. Snelle levering. Kwaliteit producten

Goede kwaliteit en bezorging was ok !

Alles was ok ! Hopelijk komen er in de toekomst meer verse groenten en fruit bij.

Heerlijk vers, prima producten

snel

goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de producten en over de levering.

Geweldig goede keuze en kwaliteit

Brede keus en goede bewaaradviezen.

snelle bezorging groente en aardappelen goede kwaliteit

Ik heb de patat gemaakt die op de site staat veel werk maar super lekker. De gedroogde peulvruchten ben ik nog niet aan toegekomen, alleen de rode linzen. tot zover alles goed ben van plan om de volgende keer weer hier te bestellen.

Super goede kwaliteit en super snel bezorgd

Goede en mooie en.lekkere aardappelen.

Service perfect kwaliteit nog beter.

Gewoon bestellen online en dan beleven het gaat mij Gewoon om de kwaliteit en die super goed.

Hartelijke mensen,goede bezorging,goede kwaliteit.

En netje ver pakt Jentine de groot

Zoals gewoonlijk weer geweldige service. Heerlijke aardappelen en diti groenten. Altijd zeer vriendelijk bezorgd. Topzaak!

Goede aardappels