Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de variëteit en kwaliteit van de aardappelen en waarderen het eenvoudige online bestelproces. De levering wordt als betrouwbaar beschreven en de bestelde producten komen in goede staat aan. Enkele opmerkingen gaan over smaak of consistentie bij bepaalde variëten, maar over het algemeen ligt de nadruk op gemak en tevredenheid met het aanbod. De service lijkt te voldoen aan de verwachtingen van aardappel liefhebbers.
Een paar keer bij deze firma besteld. Ik blijf klant omdat o.a. de soorten aardappelen me blijven imponeren.
12 February 2026
Henk
Scheemda
Bestel nu al maanden de frielsander bonken En ze zijn heerlijk als friet vind trouwens mijn hele gezin.
23 January 2026
mario
Helmond
Bij het frituren van Frieslanders zijn deze snel bruin. En ook na koken blijven ze nattig met weinig smaak. Ik betwijfel of ik wel Frieslanders heb ontvangen maar dat wordt direct ontkent als onmogelijk.
Beveelt niet aan
19 January 2026
Joris
Vorden
Voor het eerst heb ik aardappelen online besteld om de boeren te steunen. Ik kwam op deze website terecht en het bestelproces verliep heel eenvoudig dankzij de duidelijke en overzichtelijke website. Om verzendkosten te besparen heb ik meteen ook biologische uien en knoflook meebesteld. Alles werd netjes en verzorgd bij mij thuisbezorgd.
10 January 2026
Anja Filmer
ZANDVOORT
Vandaag volgende dag in huis zeer tevreden vaste klant aardappelen zijn erg lekker
3 October 2025
Othman
Amsterdam
Ik bestel altijd aardappelen om zelf verse frites te bakken. Hier krijg je aardappelen met een heerlijke smaak en de frites worden goudgeel, zoals het hoort. Als ik elders hier in de omgeving (Brabant) aardappelen koop waar ' frituren ' op staat dan bakken ze gelijk donker, wat erg ongezond is. Hier dus een mooie goudgele friet dankzij de aardappelen van aardappelenbestellen.nl ! Ook nog netjes thuis gebracht.
28 September 2025
Fanny De Greef
Helmond
Lekkere aardappelen! Vers, goed van smaak en ook nog eens een goede snelle service. Voor ons geen aardappel uit de supermarkt meer.
25 August 2025
A
Naarden
Ik had een bestelling aardappelen gedaan. Toen ik het pakket opende zag ik dat de aardappelen in papieren zakken zaten! Wat een vooruitgang dat jullie van het plastic afgestapt zijn!
5 March 2025
Elisabeth
Bad Nieuweschans
goede kwaliteit .hoef niet te sjouwen met de aardappelssnelle levering
4 August 2024
tiny
Alphen aan den rijn
Goede en mooie spullen, goed verpakt en efficient geleverd!
15 July 2024
Arend
Wijk bij Duurstede
Super kwaliteit en snel geleverd
14 July 2024
Robin
Nijverdal
Goede producten en altijd optijd geleverd
6 July 2024
Adri
Heeswijk-Dinther
Vlotte levering, prima aardappelen
Marianne
Prima producten, snelle bezorging.
Ria
Rosmalen
Aardappelen van prima kwaliteit en worden de volgende dag in een stevige kartonnen doos door PostNL in België geleverd .
Christian
België
Snelle levering goede kwaliteit
Nelly Van den Broek
helvoirt
gewoon perfect
Johannes
HENGELO OV
dat is mijn ervaring van enkele jaren
Beveelt niet aan
J.M.
vlaardingen
Ik heb de producten snel ontvangen en ben erg tevreden over de kwaliteit.
M
G