Kwaliteit

Zeer goeie en snelle levering

De service is goed en snel

De kwaliteit van de zoete aardappelen zijn echt super goed en smaakt ook goed. Eeen echte aanradder

Kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Voldoende keus en altijd hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Supervriendelijk persoonlijk bezorgd. Verfrissend prettig AGF aankopen. Topzaak!

Goede service.

In de middag besteld, volgende morgen al bezorgt we waren totaal verast. Daar hadden we niet op gerekend.

Zeer tevreden met deze leverancier

Uitstekende kwaliteit, prima verpakt en snel geleverd. Duidelijk een aardappel kenner en levert een hoog kwaliteit niveau! Aanbevolen!

volgens verwachting

afspraken en levering goed. producten perfect.

Mijn bestelling is altijd keurig en functioneel verpakt en de producten zijn van een hele goede kwaliteit.

Prima verzorgd en op tijd.

Zeer gewaardeerd

Goede spullen Snelle levering Goed verpakt Goede prijs Wat wil een mens meer!

Lekkere aardappel bij ons in het zuiden niet meer verkrijgbaar. Dus dan maar bestellen online snel geleverd

Prima service en product

Snelle levering en de kapucijners ziet er goed uit. Ze staan nu te weken, dus of ze ook smaken weet ik nog niet, maar ik heb geen reden om te vermoeden dat dit niet het geval gaat zijn.

Heel goed!

Snelle service en goede kwaliteit.

Zoals altijd zéér tevreden.

We weten wat wij eten. De supermarkt aardappels komen overal vandaan. Je weet niet wat je eet, welk soort enz. Snel geleverd geen gesjouw op onze leeftijd. En lekker ouderwets eten. Tot de volgende keer.

Snel geleverd en goeie producten

Heel tevreden!

Prima aardappelen en zo goed verpakt met de juiste omschrijving.

Ideale friet aardappels, snel thuis bezorgd

Handig, snel thuis bezorgd, en heerlijke aardappel om friet te maken.

Top bedrijf!!!

Alles goed en vlug geleverd. Goede kwaliteit. Kortom doe zo verder!!

In 1 woord de beste

Ik koop hier al jaren mijn aardappelen. Het is een enorm verschil ten opzichte van de supermarkt. Veel meer smaak. Maar ook de overige producten zijn van goede kwaliteit. Bestel zeker ook eens wat andere groenten mee. Ook de uien blijven met gemak een aantal weken goed. De chips is zeker ook het proberen waard!

snel, professioneel en correct

Bestelling snel gekregen, goed ingepakt, niet in een oversized kartonnen doos maar net genoeg om alles veilig te versturen. Prijs kwaliteit is top!

Prima kwaliteit en netjes verpakt en bezorgd

Goeie kwaliteit, netjes op tijd en prima verpakt

Behulpzame en vriendelijke mensen je kan erop aan

De site is duidelijk en je kan ze altijd bellen als je denkt dat ze je vergeten zijn Als ik te laat besteld heb proberen ze het toch nog te leveren En bij de voordeur afleveren heeeel makkelijk

Alles keurig afgehandeld:snel geleverd en keurig op tijd .Goede producten

Uitstekend!

Prima product, goed. Verpakt en op tijd geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Ik bestel aan een tijdje ik ben zeer tevreden De bestel aardappelen tot nu toe

Top aardappel en snelle levering

Super lekker voor de Friet

Simon Stevinstraat 14