Bezorging perfect, Ook als je online besteld. Mensen vriendelijk en behulpzaam.

Goed en snel

Doe zo verder

Snelle reactie en snelle levering

Vanaf de eerste bestelling steeds een goede en snelle service en goede kwaliteit producten

De bestelde artikelen perfect verpakt en snel bezorgd. Prima kwaliteit

Alles prima geregeld

Ik ga de volgende keer weer aardappels bestellen als ze op zijn. Want deze kun je niet in de supermarkt kopen en zijn erg lekker.

Heerlijke aardappels en snel bezorgd

top

top

Keurig

Snel en lekker makkelijk

goed verpakt, snelle bezorging

Goede producten snel geleverd

Prima en zeer snelle service

Altijd snelle levering van kwalitatief goede producten

Er valt tot nu toe niets te verbeteren

Het was weer prima geregeld, veel dank

Zoals het zou moeten zijn, snel en verzorgd. Een voorbeeld voor anderen

goede kwaliteit en snelle bezorging

Raad iedereen aan hier te bestellen

Uitstekend Goede kwaliteit geleverd We bestkken de volgende keer weer bij jullie

Top Kwaliteit, snelheid en goede prijs

Op youtube bekeek ik een aflevering over frituren van René Ameling en daar werd een lans gebroken voor de Agria Klei aardappel. Nu was ik matig bekend met aardappelrassen maar via google kwam ik bij aardappelenbezorgen terecht. Dat bleek een schot in de roos. Wat een service gericht bedrijf. Ik ben geen mega klant, want we zijn maar met zijn tweetjes, maar met een dag lag mijn bestelling op de stoep. De Agria aardappels zijn heerlijk wij frituren ze mèt schil. Ik koop geen aardappels meer elders.

Super snelle bezorging en verse producten. Heerlijke aardappels trouwens, zoals ze vroeger smaakten.

Vers en lekker

Heerlijk vers, zeker niet goedkoopste, maar prima spullen die snel worden thuisgestuurd.

prima aardappelen en snelle levering

De aardappelen zijn lekker en de levering is ook prima.

Op tijd geleverd en prima verpakt. Mooie grote Agria frietaardappelen. Voor herhaling vatbaar :)

Zeer positief

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst En naar volle tevredenheid en snel Ontvangen Top Super bedankt

Overzichtelijke site mooie kwaliteit en vlot geleverd

alles in orde

ik weet niet er beter kan

Lekkere frietaardappelen!

Nu al een aantal keer binten en andere rassen frietaardappelen hier besteld omdat ze in mijn omgeving naar mijn weten nergens te krijgen zijn. Het pakket ziet er altijd mooi uit, en de aardappels in de zak ook. Heel professioneel. De smaak is heerlijk! Het is iets prijziger dan de aardappels uit de winkel maar dan heb je ook wat en 1 x in de zoveel tijd heb ik dat er ook voor over! Soms bestel ik wat meer en verdeel ik het over de familie.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen