Gewoon goef

Op de bon foute soort aardappels vermeld 1 mailtje en opgelost prima service .

fantastisch verzorgd

alles is van goede kwaliteit, ik voel me wel schuldig omdat het helemaal uit Strijen moest komen, zonder kosten, maar ik heb er geen spijt van. alles zat niet in plastic maar in netten verpakt, super!

Fantastisch !

Super mooie aardappelen en uien, zo lekker van smaak ! Ook het fruit is heerlijk. Heel snelle verzending, altijd netjes verpakt. Meer kan ik niet wensen. Hartelijk dank !

Levering prima en mooie kwaliteit aardappelen

Weer zeer goed bevallen

Wederom is het zeer goed bevallen om te bestellen,producten zijn lekker vers en van goede kwaliteit

goede piepers, scherpe mesjes ,gratis bezorging. Top!

Wij zijn zeer tevreden met de bezorging. Aardappels prima. En eindelijk hebben we nu de aardappelmesjes die voldoen. Daar moet je kennelijk bij de aardappelteler voor zijn. Zodra de aardappels op zijn bestellen wij zeker weer bij U. Ook belangrijk is de gratis bezorging boven een bepaald bedrag.

Superservice

Goede website en bestelservice

te veel suiker in de friet aardappelen

Snelle levering . Maar in de aardappelen zit te veel suiker in met resultaat geen mooie gele friet maar donker bruine friet. Jammer.

Top kwaliteit

Weer snel bezorgd ook er blij mee .

Mijn vaste leverancier

Mijn derde bestelling en nog steeds tot volle tevredenheid. Op de eerste plaats natuurlijk de uitstekende aardappelen, maar ook de overige producten. En wat een gemak om het allemaal portovrij bezorgd te krijgen zonder daar voor een kapitaal te moeten kopen.

Prima kwaliteit, snelle bezorging

Graag voortaan afleveren aan de deur en niet buiten het portiek plaatsen. Dit was een minpunt.

Kwaliteit thuis bezorgd

Al ruim 45 jaar een tevreden klant. Voor mij geen supermarkt aardappel maar een heerlijke aardappel uit de Hollandse grond. En altijd keurig thuis bezorgd.

Makkelijk

Makkelijk online bestellen en aan de deur bezorgd

Prima Ik gebruik aardappelenbezorgen voornamelijk voor de peulvruchten Capucijners en pronkebonen zijn haast nergens meer te verkrijgen Als ik bestel neem ik ook altijd aardappelen.

Ga zo door, prima producten.

De beste aardappelen komen van de Zuid Hollandse eilanden.

Super snel en makkelijk

Snelle service, lekkere aardappel

Top bedrijf

Ik bestel regelmatig aardappelen bij dit bedrijf en in een woord geweldig.

Prima producten

Topkwaliteit kievitsbonen

Waar ik vandaan kom (omgeving roelofarendsveen), worden kievitsbonen grauwerwtenbonen genoemd. Deze bonen zijn een locale delicatesse. De kievitsbonen van aardappelenbezorgen.nl zijn heerlijk vers, mooi groot, zoet en mals. Verrukkelijk als stamppot met uitgebakken spek. (Spekvet als jus er overheen). Dat spekvet is misschien niet zo goed voor het cholesterol, maar de bonen maken dat het toch een gezonde winterse maaltijd is.

vlot en helder!

1ste keer besteld, vlot mogen ontvangen. Ik ga de producten deze week proberen. De potentie om voortaan hier te blijven bestellen. Lokaal en vers ga ik van uit! Danku!

Keurig afgeleverd.Dik te vreden.

zeer correct

prachtige service en alles op tijd!

Een hele goede bezorging

Simon Stevinstraat 14