Leuk dat de aardappels via de postbode kwamen

Goede shop, alle gedroogde bonen mooi

Echt goed kwaliteit bonen, ook bij bereiding en van smaak. De shop levertijd is snel en het is goed verpakt. Ook zijn alle gedroogde bonen heel.

Producten inclusief de levering zijn prima.

Producten werden in prima conditie snel geleverd.

Zoals gewoonlijk goed

Goed zoals gewoonlijk

Heerlijke kwaliteit producten

Als je deze producten hebt geprobeert wil je niets meer uit de supermarkt . Heerlijke aard . Zo veel soorten en veel al geprobeert . Heerlijke patat of kruimaard . Gele en rode uien zijn top en de knoflook is een aanrader . Er zijn al familieleden die ook iedere maand bestellen nadat ze de kwaliteit bij moeders hebben geproeft

Kwaliteit snel geleverd.

Zoals gebruikelijk heerlijke aardappelen die ook rustig enige tijd kunnen liggen en eerlijke groenten zo van het land. Snel en netjes geleverd tegen een faire prijs. Aanrader!

Snelle levering en goede kwaliteit

Prettig contact, klantgericht, attent, prima productkwaliteit, optimaal meedenken van uw kant. Graag tot de volgende keer! Fijne feestdagen en een mooi 2022.

Correcte afhandeling. Mooi product.

Tevreden.

Prima service zoals gewoonlijk

Bestelling werd vlot en goed geleverd zoals gewoonlijk. Niets op aan te merken.

super

wat je vraagt krijg je ook , een goed bedrijf zo zijn er maar weinig

Het was wel zwaar,anders worden ze beneden geleverd nu boven.

Het was goed maar beneden is makkelijker.

Zeer goed verzorgd en super goede kwaliteit aardappelen

Ben zeer tevreden met de goede aardappelen en super zetjes vepakt

Topkwaliteit en goed verzorgt.

Goede kwaliteit goede snelle levering en goed verpakt.

Prima kwaliteit

Ik heb biologische aardappelen wortelen en uien besteld, erg goede kwaliteit en erg lekker

Top product goede service

Agria aardappels besteld, de aardappelen zijn van goede kwaliteit en perfect op tijd geleverd.

Goede producten en snelle levering.

Snel netjes en bovenal lekkere "piepers"

Heel goed geregeld

Heb alleen maar goede ervaringen

Vakkundige aanpak.

Steeds voldoende aanbod van lekkere aardappelen. Bestelt en de volgende dag met PostNL in een stevige verpakking geleverd in België.

Aardappels en groenten met smaak!

Altijd heel lekker en binnen een dag in huis! Top! Geen vergelijk met supermarkt.

Top geregeld

Altijd goed geregeld ik vroeg om wat kleineren aardappels en dat is top gegaan fe volgende dag al in huis

Mijn ervaring is prima

Mijn ervaring van jullie bezorgingen is al jaren prima

Snelle levering en héérlijke aardappels

Veel keus, goede omschrijving en snelle levering in een degelijke verpakking.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen