Beste Binten die er te vinden zijn!

Na alle teleurstellingen in de supermarkten , ben ik zeer tevreden met de binten, die elders verboden lijken te zijn. Maar ook de andere producten van "aardappelenbezorgen.nl" hebben mij nooit teleurgesteld. Vrijdagavond besteld en zondag middag geleverd, dat was wel heel snel. Maar misschien was dat een foutje, van de post, want ik kreeg een mail dat het dinsdag zou worden.

Websop met onevenaard aanbod aan gedroogde peulvruchten

Bieden een groot aanbod aan gedroogde peulvruchten aan voor een goede prijs, ieder jaar een nieuwe oogst, verzendkosten vallen weg als je boven een bepaald bedrag besteld, en levering gaat snel! Goede opvolging via mail en track en trace over de status van jouw bestelling. Het is de moeite waard om te abonneren op de nieuwsbrief om geen promoties mis te lopen.

heerlijke verse producten zo aan de deur

Voor de 1e keer besteld bij aardappelenbezorgen en zeer tevreden. Verse producten, goed ingepakt. Een aanrader

super

zoals altijd goede service, afspraken goed opgevolgd en uitgevoerd!

Super service. Binnen 24 uur geleverd . Ga zo door ,er komt van onze kant zeker weer een bestelling.

Erg blij

Top kwaliteit altijd op tijd bezorgd ik hoop dat ik korting kan krijgen de volgende bestelling

Goede kwaliteit en altijd op tijd bezorgd

Fijne mensen en vriendelijk

Een goede en snelle levering top en alles van topkwaliteit

We ontvingen razendsnel een prachtig pakket groenten en aardappelen

Heerlijke aardappelen topoogst

Al jaren bestel ik bij onze vaste aardappelboer! Kwaliteit, smaak en service staan hoog op hun lijstje!

Snel bezorgd en prima kwaliteit

De boodachappen had ik s avonds besteld en de volgende ochtend waren ze er al. Goed en zorgvuldig verpakt En hele goede kwaliteit

prima producten voor een normale prijs

Een heerlijk bedrijf met een duidelijke web site en super snelle levering

Geweldige producten

Snelle bezorging, goede producten, aardige klantenservice

Iedere keer weer blij als de doos met producten aankomt. Alles is vers en goed van kwaliteit.

Zeer goede producten en snelle bezorging!

Alles tiptop verzorgd ingepakt, alle producten van topkwaliteit! Prijzen zijn goed en de bezorging us supersnel!

Dik tevreden!!

Mooie producten, keurig verpakt, Snel bezorgd!!

Prima kwaliteit,supersnelle levering,goed geprijsd.

Geweldige en heerlijke aardepels! Ik bestel al een tijdje soms per kwartaal met name bintje bonken etc. Zeer tevreden

Geweldig, de aardappel die ik wil en ook nog thuisbezorgd!

Heel fijn, een ruim aanbod van aardappelen en het wordt thuisbezorgd keurig in een doos en de aardappelen in net. Ze kunnen zo de kast in!

Top!!

Top service en super producten voor een eerlijke prijs!

Geweldige service!

Mijn bestelling werd keurig aan de voordeur afgeleverd door een nette jongeman, en de aardappels zijn van uitmuntende kwaliteit; ook had ik deze keer wat groente en fruit erbij besteld, ook dat was gewoon goed.

Snelle levering mooie aardappelen

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snel geleverd

perfect

mijn ervaring is van in de morgen bellen op vrijdag in de middag met meerdere producten via de mail.

Snel en perfect geleverd

Simon Stevinstraat 14