volledig tevreden

zeer tevreden

Zoals gewend. UITSTEKEND

perfect

Ik bestel hier al een tijdje en ik ben zeker van plan om ermee door te gaan. Goede prijs, goede kwaliteit en snelle service. Boven de €20 gratis verzending. Wat wil een mens nog meer.

Uitstekend Service!

Am really pleased ordering erwten soep pakket by Aardapplenbezorgen.nl. The soep pakket was nicely packed and what made me more happy was the BIG Menopper aardapelen which I instructed them to do on Whatsapp, and they did send me only BIG Menopper aardapelen as instructed. Am very pleased with aardappelenbezorgen.nl. I recommend people to order more from aardappelenbezorgen.nl because the service is uitstekend and they deliver on time!! What are you waiting for !!! Order now @ aardappelenbezorgen.nl and be sure to receive exactly what you ordered. If you have a certain wish on the order, whatsapp them and be sure to get your wish on order!

Prima service en snel geleverd

Snelle levering!

Goede kwaliteit aardappelen!

heel goed

heb niks da goede ervaring over het product en levering

Echt een aanrader...s middags besteld volgende dag echt geleverd.Top bedrijf..

Goede producten

De producten zijn van goede kwaliteit. Ze worden goed verpakt in handige netten.

TOP

Goede kwaliteit en snelle levering

Duidelijke presentatie van de artikelen. Met een (kook) verhaal erbij. En vooral super snelle levering.

Geweldige producten van goede kwaliteit en goede service.

Mooie verse producten.

Ik heb hier al eerder besteld. Prima ervaring en snelle levering van de bestelde producten.

ik vind het allemaal goed geregeld!

uitstekend

Eerste keer aardappelen besteld online. Aardappelen waren netjes verzorgt ingepakt. Snelle levering. En er zat bij de besteling ook aardappelen mesje bij en aardappelen recepten bij. Erg blij mee.

Super aardige beleefde bezorger

Heel handig om op deze manier bestellingen te laten bezorgen. Geen gesjouw, geen parkeerkaarten, kost geen tijd en ook nog goede producten. Aanrader voor iedereen, Een tevreden klant Anita

Ik besteld er al jaren

Uitstekende dienstverlening.

Producten van prima kwaliteit. Om 16 uur bestelt en de volgende dag in een stevige verpakking in België geleverd.

Prima kwaliteit + snelle levering

We zijn zeer tevreden! Prima kwaliteit aardappelen, goed verpakt en snelle levering. Top!

Zo als het hoort gewoon goed

Weinig stootblauw weinig groene plekken

Korte levertijd

Je krijgt waar voor je geld

Snelle service, goede kwaliteit

Dag vantevoren besteld en de dag erna al bezorgd

Zeker aanrader

Ben super blij met jullie, weer geslaagd mijn bestelling. Bedankt !! Als er een probleem is word gelijk opgelost.

snel bezorg en geen gesjouw

Ideaal gratis thuisbezorgd. Lokale aardappelen. Het biologische assortiment is wel minder dan het andere assortiment.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen