Super snelle levering en een heerlijke aardappel

Prima kwaliteit aardappels durf het met een ander soort ook wel aan

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering, netjes verpakt indien mogelijk in papieren zakken, kwalitatief goede producten.

Snelle levering van een super product

Super verpakt en snel geleverd.

Helaas waren de aardappelen die tot nu gebruikt heb minder als ik gewend ben. Bijna alle aardappelen hadden plakjes die ik weg moest snijden. Ze waren wel gewoon goed om te bakken, alleen wat meer afval.

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Prima .

Zeer snelle levering en prima materiaal.

Blijft goed

Bestel al jaren hier en de kwaliteit van de geleverde producten en de snelheid blijven op een uitmuntend niveau

Uitstekende kwaliteit.

Goed verpakt in papieren zakken en uistekende kwaliteit.

Mooie aardappelen

Bintjes voor het maken van friet gekocht. Nergens meer te koop maar hier dus wel.

prima verzorgd

Zie boven

Fantastisch,een hele goede ervaring

Vlotte bezorging en goed product.Erg tevreden

Snelle levering ook, mooie kwaliteit

In één woord super

Snelle levering, goede kwaliteit

Perfect zoals altijd!

Snelle levering van zeer goede kwaliteit aardappelen (en groente peulvruchten en soms ook wat fruit). Goed verpakt ook als je zware pakketten hebt. De kwaliteit van de aardappelen is altijd hoog.

Eerste bestellint bij aardappelenbezorgen.nl gedaan, kwaliteit en hoeveelheden overstegen verwachting. Super snelle levering en vers.

Alles goed!

- goede kwaliteit - snel bezorgd - bereikbaar - vriendelijk - zeer smakelijk

Snelle levering van kwaliteitsproducten.. Super dus!

Koken

Super goed product

Tevreden klant!

Ook ditmaal bedankt voor jullie dienstverlening en aanpak!

Heel erg goed

Heel erg goed en goed verpakt.

klantvriendelijk en snelle levering

Gewoon goed

Aardappels werden correkt verpakt en op tijd geleverd, en wij maken er heerlijke friet van.

Heel tevreden met bezorgen.

Super snel gekregen, ondanks dat ik laat had besteld, had ik het de volgende de dag al.

prima geregeld

erg fijn als jezelf niet in de gelegenheid ben om naar de markt te gaan

Bestellen via internet is top

Was keurig verpakt mocht ik weer spliterwten, bonen of maïs of een ander product nodig hebben zou ik het zeker weer bestellen .de website is overzichtelijk. .

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen