Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

1 dag na bestelling bij PostNL; aflevering daarna 2x uitgesteld tot na het weekend. Is mij niet eerder gebeurd. is aandachtspunt ivm kwaliteit.

Snelle levering zoals afgesproken

Snelle levering, leuk bijgevoegd mesje. Het leek me weinig en dat was de reden dat ik ging wegen, toen was op mijn weegschaal bij alle zakken de inhoud net iets minder dan besteld, dat had ik niet gehoopt. De kiloverpakkingen zijn plastic zakken , misschien kan dat nog bewuster? Thuis gaat t toch in n bus. Tevreden klant.

Ik was gewoon verbaast toen de camionette stopte met de levering van de aardappelen om 16,15 u besteld en de dag erop rond 9 uur geleverd proficiat tot de volgende keer Groeten en bedankt

Zeer goede ervaringen. Altijd de spullen op tijd in huis.

Regelmatig bestel ik Agria frietaardappelen, de lekkerste die er zijn!

super! snel en netjes geleverd

Alles vers, lekkere friet aardappelen die in de supermarkt nauwelijks of niet verkrijgbaar zijn.

Kwaliteit, assortiment en bezorging onovertroffen.

Vroeger nooit aan gedacht aardappelen via het internet te bestellen, maar nu tref ik nergens in groentewinkels aardappelen aan van zulke kwaliteit als hier. Veel soorten, goede kwaliteit en ze zien er mooi uit: nauwelijks zand eraan, niet nat, geen zachte erbij, niet uitgeschoten, voldoende biologische. En, ook belangrijk, de Nederlandse nieuwe oogst is vroeg in het jaar te koop. Ook de Nederlandse biologische uien van de nieuwe oogst (klein en hard) waren er vroeg. Bezorging zeer snel. Complimenten voor deze uitstekende producten. Ik wou dat ze meer groentes verkochten.

Top van boer tot bord

Gemakkelijk online te bestellen. korte keten, aardappels van Hollandse bodem. Stevig verpakt thuisbezorgd. Geen gesjouw van en naar de winkel. Enigste nadeel zelf nog de klei van de aardappels wassen anders is het wel wat modderig met aardappels schillen. Voordeel hiervan is dat de aardappels wel vers blijven.

Pracht produkt, snelle opvolging van de bestelling.

Top kwaliteit Eigenheimer en Doré.

Om 16.00uur besteld volgende dag om 12.00uur in huis Keurig verpakt in stevige doos. (met schilmesje) Na lange tijd weer heerlijke aardappelen uit onze geboorte streek de Hoeksche Waard.

Lekkere aardappelen

Ik ben geen professioneel frietbakker maar dit zijn wel echt lekkere aardappelen. Vergeleken met normale aardappelen zijn ze wel prijzig maar ja. Lekker eten is meestaal duur :)

Keurig en net op tijd geleverd en keurig verpakt

Verkeerde aardappels bezorgd

Normaal altijd super Nu even niet

Uitmuntende service

Overzichtelijke gemakkelijke website en supersnelle levering

weer perfect

Het pakket was weer perfect verzorgd en maandags besteld en dinsdag al in huis topservice dus.

Prima zaak en uitstekende producten

Met veel plezier mijn volgende bestelling weer geplaatst. Uitstekende service en kwaliteit van de producten. Prijs-prestatie in de juiste balans. Voor “nieuwe” klanten. Niet twijfelen gewoon doen. Daar krijg je geen spijt van!

Heerlijke gezonde soorten bonen en aardappelen en deskundig advies, recepten

Zeer tevreden over niet alleen het online aanbod aardappelen maar vooral alle soorten bonen. Aardige verkoopster, snel thuisbezorgd en meerdere recepten staan op hun online site. Ook tips om grotere hoeveelheden te bewaren

Prima aardappels - snelle levering

Prima bedrijf

Supersnel 2 dagen eerder,en heerlijke spullen

bij ons huis nr 118 kan het voortaan achterom gezet worden

helemaal tevreden

Netjes bezorgd, goede kwaliteit. Kom zeker terug.

Snel, goede kwaliteit en duurzaam

Fantastisch! Goede kwaliteit bonen en de mogelijkheid om het te verpakken in papier in plaats van plastic.

Goed en vlug geleverd top

geweldig

geweldig, uitstekend, fantastische service, uitstekende kwaliteit

Puik

Snelle levering, spullen zijn goed verpakt en kwalitatief uitstekend. Ik verwacht wel binnen een jaar of zo meer BIO produkten.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen