Hoge kwaliteit aardappelen!

Wij aten weinig aardappelen omdat we ze niet (meer) lekker vonden. Bij toeval ongeveer 2 jaar geleden deze website gevonden. Sindsdien bestellen we bijna elke maand weer verse aardappelen en vaak ook wat groente en popcorn mais.. Het is echt ongelooflijk hoeveel verschil er zit tussen supermarkt aardappelen en de aardappelen bij aardappelenbezorgen.nl . De aardappelen hebben weer gewoon een smaak. Wat ook wel opvalt is dat vroeger toen bv mijn oma aardappels schilde je altijd een harde plof hoorde als ze in de pan (met water) gedaan werden. Dat had ik al vele jaren niet meer gehoord, de supermarkt aardappelen stuiteren als een stuiterbal in de pan. De aardappelen die we hier kopen zijn altijd echt hard zoals het hoort, dat kan je dus al horen aan het geluid dat ze maken als je ze in de pan doet.. Bestellen is erg makkelijk, gratis bezorgd vanaf €20, het bezorgen duurt maximaal 2 dagen. De prijzen zijn zeer redelijk. Ook voor de groentes en gedroogde peulvruchten die ze aanbieden.. Als je echt aardappelen zoekt zoals ze vroeger smaakte dan kun je ze zeker hier gaan bestellen..

Snelle verzending en goede kwaliteit

Werd snel verzonden en de kwaliteit is super!

Goede kwaliteit en vlot geleverd

Makkelijke site om bestelling te plaatsen groot assortiment. Goede kwaliteit en vlot geleverd

Het was perfect

wij vonden het perfect verpakt

heerlijke harde prima aardappelen

ga volgende keer weer bestellen. en hollandse producten hebben mijn voorkeur

Tot nu toe ,nog steeds goed

Reeds eerder op gereageerd

Alles prima in orde.

Goede kwaliteit , nette verpakking, snelle bezorging.

Je weet wat je krijgt en je krijgt wat je wilt

Ik hou van koken en ik hou van aardappels Omdat je in de winkel aardappels krijgt, maar niet weet elke en ik hou van zo nu en dan wat nieuws heb ik hier even geken en flink wat aardappels besteld. Ze waren er erg snel, netjes beschorgd, een leuke verrassing erbij en de aardappels zijn lekker en duidelijk uit de aarde gekomen :D

geweldig!!

vlotte levering + mooi aardappelschilmesje gratis , bedankt!!

Super lekkere aardappels

Snelle en goede service. Heerlijke aardappelen die je lang kunt bewaren.

Altijd goede kwaliteit

Vers, snelle bezorging, altijd lekkere aardappels

Limoenen besteld. Snelle levering en mooie limoenen

Vlotte levering goed verpakt.

Zoals gebruikelijk snel geleverd in goede verpakte doos. Prima!

Positief

Mijn bestelling is vlot verwerkt en geleverd. We genieten vooral van de Spaanse agria's

Snelle levering en top kwaliteit producten

Snelle levering van de bestelling en de geleverde producten van een zeer goede kwaliteit. Kortom aanrader

Heerlijke aardappelen en snel geleverd!

Het bestellen ging heel goed en was erg duidelijk. De bezorging is heel goed gedaan; ik had 20 kg aardappelen besteld, keurig in twee zakken in een stevige doos en met twee dagen thuis bezorgd. Haha, alleen de bezorger vond de doos nogal zwaar, maar ik heb hem geholpen uit het busje te dragen (ook voor mijn eigen belang om ze niet te beschadigen :-)

Snel bezorgd, mail over bezorging. Uitstekende kwaliteit u teit

Verschillende soorten gedroogde bonen besteld. Snelle levering en geen overbodige verpakking.

Uitstekende dienstverlening.

Producten van prima kwaliteit. Om 16 uur bestelt en de volgende dag in België geleverd, in een stevige verpakking.

Excellent

First class quality products and fast shipping.

Gewoon top

Ik had citroenen besteld voor limoncello te maken. En wat een een mooie citroenen heb ik gehad. En super snel geleverd. Erg tevreden de volgende bestelling wordt zeker weer bij jullie. En bedankt voor het schilmesje

Hele mooie aardappelen en goede service

Was mijn eerste bestelling en wordt zeker vervolgd, over produkten ben ik ook zeer tevreden.

Goed vriendelijk en snel.

Goede prijskwaliteit.

Prima en snelle ervaring

Bestelling was binnnen 1 dag bezorgd. Kwaliteit is prima. Alleen jammer dat 2 uitjes verrot waren.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen