Snelle levering.

Aardappelen helaas niet groot genoeg voor mijn zaak maar wel lekker.

prima ga zo door.

Snelle service en prachtige producten

Diverse gedroogde peulvruchten besteld. Volgende dag in huis. Netjes verzorgd en producten van goede kwaliteit. Prijs-kwaliteit verhouding vind ik dan ook erg goed. Zal hier zeker vaker bestellen, echt een aamrader!

Zeer zorgvuldig

Top ervaring, netjes geleverd en met zorg verpakt.

Super heerlijke Frieslanders.

Was weer super geregeld zoals gewoonlijk.Bedankt.

Zoals altijd prima

Menopper en bintjes besteld. Prima aardappelen en heel snel bezorgd.

Lekker

De linzen zijn zo smaakvol, makkelijk te koken en vleesvervangers dit is steun voor liefde voor de dieren wat wil je meer!!

Zeer goede aardappelen

Aardappelen zijn uitstekend en de service formidabel.

Supersnel en top kwaliteit

Als ik oude oogst aardappelen koopt bij een handelaar of groente boer valt mij op veel bruinrot erin ik heb bij deze ontvangen aardappels geen van deze hoeve wegsnijde of weggooien

Prima aardappelen

Prima aardappelen en snel geleverd

Geen gesjouw meer, en 1ste klas groente

Goede kwaliteit en snel geleverd

Op tijd bezorgd, en vriendelijk

Mooi op tijd.

Afgeleverd volgens afspraak

Voor het eerst besteld op advies van mijn oudste dochter. Alles heel snel en vlot verlopen,bezorging eerder als verwacht. Producten zijn netjes verpakt. Heerlijk om niet te hoeven sjouwen met aardappels en uien etc. Gisteren bij de barbeque de ‘Agria’s ‘ gebruikt om sinds lange tijd zelf patat te maken,ze waren ontzettend lekker. Dus zeker een aanrader.

Prima aardappelen en goede service

fantastische leveringen

vandaag besteld, garantie 2 dagen later aan de deur

Prima aardappelen en snelle levering

Lastige website, mooie groente, prima bezorging

Op de website zit geen homeknop. Als je eerst naar biologische groente gaat dan is het ingewikkeld om weer terug te gaan naar alle groente. Verder prima.

Goede producten en goede service

Snel, betrouwbaar, redelijke prijs.

Goed overzicht van beschikbare produkten. Groot assortiment. Prijsvoncurerend. Snelle levering.

Ik bestel altijd een vastkokende aardappel een zijn altijd goed .een grote aaardappel

goed bedrijf

Ik geef een mail en de volgende dag de aardappelen thuis. En goed verpakt.

Goede levering

Ik kocht al op de markt in Gorinchem de aardappelen. Maar nu via internet gedaan en het bevalt goed. En heb jullie link aan fam leden en vriendinnen gegeven.

Geweldige ervaring

Zoals bekend de ene dag bestellen en volgende dag bezorgen..

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen