Altijd uitstekend!

De beste aardappelen, voor een redelijke prijs thuisbezorgd! Ideaal voor ons, op leeftijd en geen auto! Geen gesjouw meer! En de beste kwaliteit!

Besteld en de volgende dag geleverd

Goede

Goede aardappel, alleen een beetje erg groot

alles dik in orde

zoals altijd alles in orde

Gewoon super

Bestelling geplaatst en snelle levering ook bij benadering voor vragen vriendelijke uitleg voor herhaling vatbaar

Alles prima en fantastiesche chips

Helemaal goed!

Op tijd en mooi product.

Geweldige aardappel snelle service

Van heerlijke afkokers, lekkere kruimige, fantastische krieltjes, smakelijke patataardappels, een zak uien tot en met bruine bonen laat het volgende week maar weer komen!

netjes verpakt

netjes verpakt en snel in huis ,en wat een super kwaliteit heerlijk

Helemaal top

Nette mails, snel geleverd, goed verpakt. Ik bestel hier voortaan!

Wederom prima voor elkaar.

Tweede besrelling wederom hartstikke snel bezorgd....ook weer binnen 24 uur. In een mooie en stevige doos alles netjes verpakt met nog een beschermkarton op de producten. Heel fijn. Ik kan niks bedenken wat minder is.....een dikke 10 waard. Ga zo door

Top bedrijf

Altijd super producten en vlotte bezorging een op bedrijf

Super ervaring

Zoals gewoonlijk super tevreden, snelle correcte levering, keurig en goed verpakt en ook over de kwaliteit niets anders als lof!

Snel , goed , uitstekende produktkwaliteit, .

Uitstekende ervaring

Mooie goed te volgen site. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Heeeeeel erg tevreden

Dank jullie wel voor de super goede en mooie aardappelen en groentjes alles was perfect.

Snelle levering!

Aardappelen waren heel snel geleverd en goed verpakt. De frietjes waren erg lekker! Zeker een aanrader.

ging supersnel in de middag bestelt volgende dag om 8 uur binnen

aardappelen zijn goed en word netjes verstuurd

Uitstekend!

Ik ben zeer onder de indruk van zowel de snelheid van het afwikkelen van de bestelling en de kwaliteit van de producten. Hartelijk dank voor de goede service en ik zal zeker terugkomen om te bestellen.

Geweldig!

De bestelling heb ik zondags gedaan en de aflevering was op dinsdag. Heel netjes ingepakt en bedankt voor het cadeau!

Ideaal

Een snelle en correcte bezorging van een prima product

Heerlijk

Bestelling werd gauw geleverd . En de aardappelen zijn heerlijk Uitstekende service levering was snel

Snelle levering en goede kwaliteit!

In België gratis verzending vanaf 30 euro. Snelle levering : voor 16:00 besteld, overmorgen in huis!

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen