Perfecte levering en goederen.

Tweede maal hier een bestelling geplaatst. Niet de goedkoopste maar kwaliteit is goed. Levering lekker snel.

Heeeeel lekker!!

Meestal bestellen we biologische geteelde aardappelen, maar daarvan was de voorraad beperkt. De beschrijving bij de niet biologische Sante Malta aardappel was uitnodigend en er staat geen woord teveel. Hele lekkere smaakvolle en romige aardappels.....de moeite waard dus.

heel goed!

Vlug geleverd en prachtige friet aardappelen

Superfijn

Snel, netjes verpakt

Top kwaliteit

Zeer goede aardappelen

Mijn aardappelen kreeg ik de dag na de bestelling.de aardappelen zijn van zeer goede kwaliteit

Snelle service en levering

Mooie lekkere aardappelen

Weer toppie!!

Weer toppie, stond weer netjes voor de deur!

zeer goed

klasse levering en een goede website

Lekker en vlot geleverd

1e keer, gaskookplaat weer doen

Niks mis mee!

Snel geleverd en nog superlekker ook! Heerlijk en eerlijk zou ik zeggen

Goed verzorgde levering, prima kwaliteit producten.Zullen meer bestellingen volgen

Perfect geregeld

Een duidelijke site en overzichtelijk. De kwaliteit is perfect en alles vlot en keurig geregeld . Dus zeer tevreden

Goede kwaliteit

Producten zijn prima. Handig dat het vlot thuis bezorgd wordt. Inmiddeks vaste klant.

We zijn dik tevreden!

Het is heerlijk om deze aardappelen ,van goede kwaliteit thuis bezorgd, te krijgen!

Goede en snelle service!

Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de aardappelen, kreeg van aardappelen uit de supermarkt ineens kapotte handen na het schillen, dit werd steeds erger, totdat iemand zei:' probeer eens aardappelen vd boer, Nooit meer kapotte handen gehad. Super bedankt voor jullie harde werken, enorm gewaardeerd

Snelle bezorging van top producten

Snelle en correcte bezorging. Goede kwaliteit.

Heeft kwalitatief hoogwaardige BIO bieten wortelen e. d. Het bedrijf reageert snel op APP-jes. Service is uitstekend. Ik hoop dat het bedrijf zijn BIO - assortiment uitbreidt.

Bezorging door post Nl ruim onvoldoende

Met de producten is niets mis mee, prima. Wij zijn de risicogroep en zitten al langer dan een jaar thuis opgehokt. Toch krijgen we van de bezorgers doodleuk een bericht dat ze ons gemist hebben, niet thuis, terwijl we zeker weten dat er niemand aan de deur is geweest. Voor ons is het ophalen op een verzamelpunt geen optie want dan moeten we nog een derde inschakelen. WAARDELOOS

perfecte webwinkel

Lekkere aardappelen, andere biologische groenten ook perfect. Wordt netjes en snel thuisbezorgd Eén van mijn favoriete webwinkels

Mooie verse producten

Wij willen altijd lokaal kopen. Dit adres is en lokaal en mooie verse producten. Tevens ook met zorg ingepakt.

Geweldig goede en verse producten

Kom vaker terug

Alles uitstekend voor elkaar.

Eerste bestelling gedaan. Duidelijke webshop....gemakkelijk bestellen. Ik kreeg snel een email en fact.mail. Ook de verzendmail kwam supersnel. Binnen 24 uur pakket ontvangen. Producten zaten in een heel stevige (en mooie) doos met als bescherming nog een kartonnen afdekplaat. En om het helemaal compleet te maken nog een schilmesje cadeau gekregen. Dankjewel ! Dit is echt allemaal uitstekend voor elkaar....5 sterren meer dan waard.

Alles wat ik wou in een stevige doos

een lekkere stevige fritesaardappel heeft mij ook aangezet om een professionele fritessnijder aan te schaffen, de familie weet mij goed te vinden vanwege de heerlijke frites van een ECHTE frites aardappel, dank hiervoor.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen