Gekocht online en ging vlot in huus

Echt lekker frietappel

Snel geleverd, goed verpakt, goede kwaliteit en informatie.

Vlotte afwikkeling van het bestelde.

Uitstekend producten

Ben zeer tevreden over de biologische aardappelen en groente, en dr vlotte verzending.

Prima service en goede kwaliteit

Heb reeds meerdere bestelling geplaatst en heerlijk genoten van hun aardappelen. Heb meerdere familie en vrieden geinformeerd die nu ook heerlijke frietaardappelen eten Goede prijs/ kwaliteit

We zijn dik tevreden met deze heerlijke aardappels en de manier hoe het bezorgd wordt.

Wij kochten dore's, rode biologische aardappels en rode uien. We zijn zeer tevreden. Over alles. Snelle levering, goed verzorgd pakket en heerlijke producten! We blijven als we gezond blijve zeker klant!

Snel en Goed

mooi verpakt, snel geleverd, goed prijs-kwaliteit

Snelle levering, voldoet aan mijn verwachtingen

Snelle levering, voldoet aan mijn verwachtingen,zoals kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kwaliteit en service.

Heerlijke aardappelen, zo koop je ze niet in de supermarkt. Alles vers van het land en gratis thuisbezorgd. Super service.

Lekkere bloemige aardappelen op het bord in het zuiden des lands!

Goede kwaliteit, snelle levering.

Deze winter heb ik wel de witlof gemist. En jammer dat de mooie gele zakjes niet kunnen worden hergebruikt. Maar verder uitstekend.

Goede kwantiteit producten. Snelle levering

Ben erg tevreden. Bedankt voor het gratis aardappel mesje. Verrast.

Wel de eerste maar zeker niet de laatste keer

Prima site, service en product. Dat wordt vaker aardappelen eten.

Snelle service en goede producten.

Zonder nadenken kan je gebruik maken van de diensten van dit bedrijf. Van mij krijgen ze een dikke pluim.

Prima product + bezorging

Prima aardappelen. Betere kwaliteit dan uit de supermarkt en gratis thuis bezorgd vanaf 20 kg.

Correcte en snelle levering

Mooi aanbod !

Super blij

Super snel en heel mooi geregeld!!!

Heel goede kwaliteit & snelle levering

Ik heb verschillende (gedroogde) bonen gekocht. Tijdig geleverd & tevreden van de kwaliteit!

Goed en voordelig

Mijn ervaring deel ik graag. Ik ben zeer tevreden. Mooie producten ook de andere naast de aardappelen. Vlotte aflevering en als je vragen hebt; een vriendelijk en deskundig antwoord.

Klasse, zowel voor het product als de verzending

Heerlijke harde uien en aardappels waar geen blauwe plekken zijn te vinden. Kwaliteit

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Vandaag besteld en de dag erna al geleverd. Veel beter kwaliteit van de aardappelen dan van de supermarket.

Prima kwaliteit!

Zoals altijd is de kwaliteit top. Wat zijn die nieuwe nicola's toch lekker. We hebben gesmuld. En de paprika's heb ik nergens en nooit zo mooi gezien. Wat ben ik blij dat ik jullie ontdekt heb.

Prettig

Website duidelijk, bestelling snel en goed verpakt.

Alles perfect in orde

Heeeeel goed

De kwaliteit van de aardappels zoals vanouds heel smaakvol. De capucijners verrassend lekker. Rond en glanzend na het weken en koken met een beetje boter opgebakken. Een tractatie.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen