zeer goed

erg vlote service

Waarschijnlijk door het slechte weer heb ik geen goede ervaring met het bezorgen van de aardappelen.

Ik heb elke dag een mail van Post NL gehad waar opstond dat de aardappelen bezorgd zouden worden. Na de vierde keer werden ze dan ook bezorgd. M.V.G. Bert Bouwman

Als altijd super

Als altijd top

Juiste en snelle levering.

Juiste en snelle levering

Prima kwaliteit, fijn geregeld

Zie hierboven.

Prima kwaliteit en snelle levering.

Door het grote aanbod van aardappelen en diverse groente, ben ik nu zeer blij mijn vaste leverancier te hebben gevonden. Ik kan aardappelen bezorgen.nl bij eenieder van harte aanbevelen.

Prima verpakt heerlijke friet aardappelen

Prima service. Goed verpakt in stevige doos. Goede en heerlijke frietaardappelen! Handige tip over voorbakken en afbakken bijgesloten. De luxe dunschiller werkt heel fijn!

Snelle levering, goed verpakt, lekkere aardappel.

Via via getipt op dit bedrijf onze eerste ervaringen zijn goed. Een snelle levering, goed verpakt in handige hoeveelheden, lekkere aardappel.

Super netjes verzorgd

Handige site, alles netjes bezorgd in een doos. Jammer dat er niet meer groente en fruit bij zit

Beursplekken

3 op de 10 piepers hebben blauw achtige plekken....soms goed diep. Van de 7 goede per tie is de smaak prima.

Netjes en snel geleverd

Alles komt netjes op tijd en de kwaliteit is goed.

Alles volgens plan verlopen ! Kwaliteit zeer

Niks op aan te merken ! Keep up The good work !

heel goed

Altijd goed en snel

Voor zoveelste keer besteld en altijd goede en snelle levering .

Goed, prima geregeld

Ik bestelde al telefonisch, maar per mail vind ik het nog fijner. Prima service tot aan de deur.

uitstekend

mijn ervaring is uitstekend

Prima kwaliteit en goede service

Prima kwaliteit, goeie service en vriendelijke mensen.

Vriendelijk.Correct.Behulpzaam!

Bestelling is prima verlopen

Wat we besteld hebben zag er allemaal prima uit. Een echte aanrader!

Prima service het wordt allemaal netjes aan de deur afgeleverd.

Snel en goed verpakt

Wordt snel bezorgd kwaliteit is goed

Snelle en vlotte levering

Goede kwaliteit aardappelen. Vlot geleverd.

Prima levering en producten

We bestellen al een hele tijd onze aardappelen en groente bij Aardappelenbezorgen.nl Altijd in orde.

Toppie

Heerlijke aardappelen en de spruitjes zijn heerlijk.

Producten waren vers en van goede kwaliteit

Voor het eerst biologische groenten besteld bij deze webshop. Het was heerlijk om mijn zware boodschappen bezorgd te krijgen. De groenten waren vers!

Betrouwbaar

Ondanks weeromstandigheden, toch op tijd binnen

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen