SUPER PIEPER

heerlijke aardappel ook heeeeel lekker om te poffen omdat het een stevige aardappel is en super van smaak hele snelle levering en goed verpakt

Super snel

Super snel geleverd

Snel en top producten

Prima service en kwaliteit

super fijn dat het thuis bezorgd wordt.

fijne aardappels en uienen

Zeer goed en snel geleverd. Eerlijk van de boer zelf. Ben er erg blij mee

snelle en correcte levering

mooi verpakte producten

Lekkere aardappels, goede levering

Op tijd, vers en gemakkelijk voor de deur!

Zeer goed verzorgd

Ondanks de drukte op de pakket bezorging zeer snelle bezorging. Vandaag voor het eerst de geleverde aardappels gegeten. Prima.

Duidelijk en eenvoudig.

Uitstekend !!

Een hele goeie ervaring en super goed geregeld ! Enkele aardappelsoorten al uitgeprobeerd en wat tot nu toe geproefd heb is heel goed. Beveel het aardappelbezorgen aan !!

Prima service !

Producten zijn goed en lekker vers . Snel geleverd , top !

Bestellen op de site gaat goed. Is erg duidelijk. Snelle levering!

Makkelijk bestellen,gratis verzending bij bepaald bedrag en anders redelijke verzendkosten.Snelle verwerking en snel in huis

Geweldige service!

Mijn bestelling is er de volgende dag al. Ik kan bestellen wat ik zelf wil in kilo’s. Aardappelen zijn in prima staat, alles bij elkaar zeer tevreden!

top

niets aan toe te voegen.perfect!!!

Geen opmerkingen

Geen bjzonderheden

Werkt prima, bestellen wanneer het jou uitkomt, worden netjes voor de deur gezet.

Werkt prima, bestellen wanneer het jou uitkomt, ze worden netjes voor de deur gezet.

Goede kwaliteit/snelle levering

Al jaren klant! Heerlijke aardappels en goede service !! Makkelijk te bestellen!

Prima!!

Heel fijn,IK bestel voor mijn ouders ( aardappelen én direct nog wat groente en fruit)en t word keurig bij mn ouders bezorgd!

Altijd klantvriendelijk en servicegericht. Vaste klant

prima bedrijf keurige dame die ook advies geeft .

Alleen graag zakje van de spliterwten zorgvuldiger dicht plakken ik kon ze nu door de hele doos redde . Het is gelukt. DE kwaliteit is bij hun TOPPIE.

Snelle levertijd, goede kwaliteit, niet duur, gewoon super.

Alweer heel lekker allemaal!

De aardappels als vanouds weer heel goed. Voor het eerst spliterwten besteld en er erwtensoep van gemaakt. Nog niet eerder smaakte de erwtensoep zo lekker. Heel bijzonder en aan te raden dus.

Aankomst

Goed verpakking en pickup point oke

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen