Goede service mooie aardappelen en fijn thuis bezorgd

Ik bestel tegenwoordig via de supermarkt de groente en dat viel me de laatste tijd erg tegen. (snel verrot) of al verrot tijdens levering. Ik dacht nu in deze tijd zijn er steeds meer online winkels ook voor etenswaren. Ik ga eens google. Toen kwam ik op aardappelenbezorgen.nl de meest gebruikte groente en fruit hebben zij op voorraad (ik hoop in de toekomst dat hier een uitbreiding in komt) Toen ik de levering binnen kreeg was ik geschokt hoe netjes alles in gepakt was alles in netjes! De versheid van het fruit heb ik in tijden niet gehad (ja toen ik zelf nog naar de markt ging) maar niet via de supermarkt. Al met al ik befeel dit bedrijf iedereen aan!

Helemaal top

Binnen een dag had ik de aardappelen binnen. Netjes verpakt en schoon.

Geweldig netjes verzorgd

Zeker een aanrader

ik ben tevreden .

Goed product , snel leveren .Dank u vel

excellent

snelle levering en prima aardappelen

Op tijd geleverd.

Heerlijke frietaardappelen

Voor frietliefhebbers is dit gewoon ideaal. Vandaag besteld is een paar dagen later heerlijke aardappelen in huis, alleen een minder blije postbezorger... Er past namelijk 20 kilo in een doos...

Vriendelijk contact en kwaliteit producten.

Vriendelijke en klantgerichte behandeling. Fijn om ook online te kunnen bestellen.

Snel geleverd en vooral, kwaliteitsvolle producten. Wij genieten nu volop van de zwarte bonen, aardappelen en meer kleinere bestellingen. Helemaal aan te bevelen.

Zoals ik gewent ben.

Na de verhuizing van Ridderkerk naar Oud Beijerland, weer aardappelen en groente besteld en nu werd het via post nl afgeleverd, in plaats van de aardappel bezorger zelf. Als vertrouwt goede kwaliteit en zo ook snel in huis.

netjes optijd bezorgd

goede bezorging.

De website is erg overzichtelijk. De afhandeling en bezorging zijnuitstekend.

In de afgelopen tijd heb ik regelmatig besteld. De aardappels zijn erg goed, ik heb ze ook uitgedeeld aan vrienden die het niet zo breed hebben. Zij waren erg te spreken over de kwaliteit. Ik zou zeggen: ga zo door en we helpen elkaar om door deze tijd heen te komen.

Super aardappels service uitstekend

Snelle bezorging , heel handig binnen twee dagen in huis mooie verpakking Goede service

Goede kwaliteit en nette levering!

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering. Zullen zeker vaker bestellen.

Goede service en snel geleverd

Zoals altijd veel keuze voor een goede prijs.

Correcte afhandeling en verzending

Correcte afhandeling en verzending

Het is top geregeld en goed aangekomen en grote aardappels

Heerlijke frietaardappelen

had ik al een keer gezegd

Goede kwaliteit en prima sevice

Super aardappelen

Wij zijn erg blij sat we Uw adres hebben gevonden. Zoveel geprobeerd en nu bij u eindelijk de fantastische bloemige eigenheimers gevonden. We zijn zo blij. Dini Onink Maurik.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Weinig aan toe te voegen, gewoon goed!

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, snelle levering