Heerlijke aardappelen

Heerlijke aardappelen van Hollandse boeren en supersnelle levering. Top!

Zonder meer positief

Verheugd over de kwaliteit van de geleverde producten. Kanttekening bij de verwarrende informatie m.b.t. het aflevering.

Prima levering en mooie piepers.

De Agria aardappelen die ik bestelde op donderdag werden op vrijdag netjes voor de deur afgeleverd. En dat voor 1,10 per kilo, de week ervoor had ik 2,95 voor 1,5 kilo betaald. De smaak kan ik nog niet beoordelen omdat de oude piepertjes eerst nog op moeten.

Tevreden

Goed verpakt! Netjes op tijd afgeleverd . Leuk van het aardappelschilmesje !

prima goede service

keurig netjes thuis bezorgt

Good quality, fast delivery

I'm very happy with the service. Good quality-price balance, no excess of plastic and packaging, and very fast delivery service (next day at home). I will buy here again.

Vlotte levering goede produkten

Snel en correct geleverd,met goede kwaliteit.

Kwaliteit en snel geleverd.

Goede service, alles heel netjes verpakt. Levering heel snel. Een aanrader.

De beste service, en alles vers bezorgd.

Zeker een tien voor dit bedrijf! het kan niet beter, vanaf de bestelling tot aan de levering is alles perfect. zelfs aan de verpakking wordt persoonlijke aandacht besteed.

Snelle levering, product zoals verwacht, helemaal tevreden

Snelle levering, product zoals verwacht, helemaal tevreden

Klik betaal wordt snel geleverd.

Het vertrouwde adres voor goede aardappelen. Prijs kwaliteit top

top kwaliteit

top kwaliteit aardappelen ontvangen . zeer netjes verpakt . en zeer snelle levering voor een zeer schappelijke prijs. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan .

altijd lekkere aardappelen

wij laten de aardappelen al heel lang bezorgen aan huis . Nooit problemen.

Prima levering!

Top geleverd.

Lekkere aardappelen voor verse friet

Snelle bezorging goede kwaliteit

Uitstekende webshop

Gisteren 30kilo Frieslander aardappelen besteld, vandaag bezorgd! Prima verpakt en netjes tussen de opgegeven tijden afgeleverd! Wij zijn zeer tevreden. Nooit meer sjouwen van de supermarkt naar huis maar gewoon thuis laten bezorgen dus.

heel makkelijk thuis laten bezorgen

We zijn al een paar maanden bestellen zowel aardappels en groente en peulvruchten

Goede kwaliteit en snelle verzending

Duidelijke website, goede kwaliteit van alle producten die ik met enige regelmaat bestel en snelle verzending

Prima aardappelen. Goede kwaliteit

Een tevreden klant

prima verzorgt.

aardappels zijn prima de verzending is super bestel zeer zeker de volgende keer weer.

Makkelijk bestellen en laten bezorgen!

Op de website uitgezocht wat en hoeveel ik van de diverse artikelen wilde hebben en laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt! Heel makkelijk! Ruim assortiment, dus niet eenvoudig kiezen:)

Super snelle, goede levering van kwaliteit

Prima kwaliteit aardappelen super snel thuis afgeleverd en niet duur.

Rustig thuis besteld en binnen een paar dagen in huis alles ziet er goed uit en wat de bestelde bonen betreft kan ik voorlopig weer vooruit top gedaan aardappel shop tot de volgende keer

Lekkere aardappelen. Goed verpakt

Simon Stevinstraat 14