top

wat je vraagt krijg je ook

Weer prima Opperdoezen! Zeer tevreden, verse aardappelen, stevig verpakt in een grote doos en snelle bezorging. Ik koop hier voortaan alle aardappelen. En geen gesjouw! Top dus!

Ik heb al meerdere keren besteld en steeds wordt het snel en correct geleverd. Heerlijk gewoon

Ben zeer tevreden

Ik bestel altijd hier, nog Nooit problemen gehad.

Sneller is onmogelijk.

Vanmorgen besteld, 3 uur later vriendelijk bezorgd. Sneller is absoluut onmogelijk. Prachtige kwaliteit en netjes verpakt. Topbedrijf!

Prima kwaliteit

Snelle levering prima kwaliteit

geweldig !!

goede kwaliteit, heerlijke aardappels , soorten die je in de supermarkt niet koopt.

Snelle levering en gelukkig de producten in 1 verpakking en niet in verschillende plastic verpakkingen.

Heerlijke producten

Echte ouderwetse producten

Verse uien en aardappelen in huis met enkele muisklikken!

Goede kwaliteit aardappelen, uien en peulvruchten voor een uitstekende prijs. Netjes verpakt en buitengewoon snel geleverd.

Via internet was goed te bestellen. Via Telefoon ook goed bereikbaar

goed bezorgd

het was goed bezorgd wel vroeg in de ochtend zeer te vrede

goede service en een goed product

zeer tevreden over de snelle levering, als kwetsbaar product goed verpakt en een fantastische frites aardappel

Niet mijn eerste bestelling maar altijd alles naar wens en super kwaliteit !

Bruine bonen besteld, volgende dag in huis.

Heerlijke aardappels

Snelle bezorging keurig ingepakt een fijn schilmesje gratis top tot snel

Perfecte

Snelle levering, perfecte kwaliteit.

Outstanding

Excellent quality products and fast shipping. Fist class customer service!

Snel en gemakkelijk te bestellen

Altijd snel,goed product en niet alleen de aardappelen de uien zijn ook super..

Super blij

Ook mijn tweede bestelling verzorgd en tijdig aangekomen. Dank u

heerlijke aardappel op een makkelijke manier thuis bezorgd

ik koop nu al enkele maanden aardappelen op deze wijze. door de goede kwaliteit en de makkelijke manier van bestellen heb ik geen moment spijt.

Makkelijk om als het wegens gezondheids redenen moeilijk nog naar de markt gaan is je het online kan bestellen en er zeker van ben dat het bezorgd wordt

Mooie en lekkere aardappels

Zoals altijd een hele goede kwaliteit aardappel. Het maakt eigenlijk niet uit welke je neemt, ze smaken altijd veel beter dan de aardappels uit de supermarkt. Dit is in ieder geval onze ervaring.

zeer goed

Altijd goed en o zo lekker! Een aanrader. Ga straks frieten maken van hun aardappelen. Jammie!

Top bedrijf

Heerlijke aardappels uien en de knoflook is helemaal top . De aard moet je gewoon proberen om ze allemaal te ontdekken . Je kunt al vanaf 2 1/2 kilo bestellen dus gewoon proberen . Heerlijke kruim tot vaste aard . En altijd in een stevige doos bezorgd . Door post.nl Probleempje met de uien is netjes opgelost. Dikke 10

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen