Geweldig bedrijf met mooie producten!

Inmiddels een aantal bestellingen gedaan (gedroogde peulvruchten en aardappels), en ik ben zeer tevreden! Mooie producten, zeer betaalbaar en heel fijn dat de verpakking ook op het volume wordt afgestemd, dus weinig onnodig plastic! Alles werd ook steeds netjes geleverd. Enige minpuntje...nee, ik zou eigenlijk niks weten.

Erg goed

Al enkele jaren bestel ik rond deze tijd Agria aardappels en verwerk ze tot frietjes in de diepvries voor het komende jaar. Erg lekker. De bestelling gaat gemakkelijk en de bezorging is snel en goed. Gaan we zeker mee door.

UITSTEKEND!!!! UITSTEKEND!!!!

PRIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snelle levering.

Aardappels werden keurig in doos verpakt al de volgende dag bezorgd. Klasse.

Prima groente en piepers

Alles lekker vers aangeleverd

goede aardappelen,redelijk geprijst

betere aardappels dan in de supermarkt,snel geleverd

Kwaliteit en vriendelijke bezorger.

Goede aardappels op marktdag zelf door bedrijf bezorgd.

Zeer goede kwaliteit, veel keus, erg lekker.

Ik ben zeer tevreden en blij met de producten van de familie Kruijthof. Voor iedere portemonnee geschikt. Dankjewel.

Prima kwaliteit en service

Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Telefonisch goed te bereiken en je krijgt duidelijke informatie. De bezorging Via post n.l. verloopt prima. Je hoeft er Maximaal maar 2 uurtjes voor thuis te blijven.

Super verzorgde zending

Super lekker aardappelen Dank uw wel

Toppie!

Alles verloopt goed, zelfs bij klachten geen gezeur, en uitstekende service.

Super frietaardappels snelle levering

Super goede frietaardappels

heel goed

mooie aardappels smaak heel goed koop noooit weer bij de supermarkt gr jans

Snelle levering en heerlijke Opperdoezer.

Goede kwaliteit en snel bezorgd in goed fust.

Site werkt goed, snelle levering en topproducten

Geweldig!

Komen hun afspraken na, leveren goede producten en leveren snel!

Altijd goede producten voor een mooie prijs,en vooral geen gesjouw meer.

Goede producten die netjes en verzorgd opgestuurd worden.

Ik kan van de beloofde levertijd op aan. Fijn dat het aan de deur gebracht wordt. Geen gesjouw. Het fruit en de groenten zijn vers.

Erg goed

Maandag besteld en volgende dag al in huis wij zijn echt aardapelmensen en het zag en ziet er goed uit kleine roseval is al op heerlijk

Goed producht .

ik ben tevreden .

beter kan niet

goede kwalite producten!

Prima service!

De bestellingen worden snel opgepikt en zonder problemen bezorgd.

Snelle levering, prima kwaliteit.

Ik heb één soort aardappels besteld, (Roseval) ik hoop dat de rest net zo goed is, dan heb ik een nieuw vast adres voor m'n aardappelen!

Netjes verpakte aardappelen ontvangen

Mijn aardappelen bestel ik altijd bij aardappelenbezorgen.nl. een account aan maken werkt alleen niet, je adres gegevens moet je elke keer handmatig invoeren. Het zou bijvoorbeeld attent kunnen zijn als vaste klanten een presentje zouden ontvangen voor hun bestelling en voor hun goede beoordeling.

Zeer blij mee superrrrr

Geweldig . Bezorging zeer goed . Kwaliteit prima aardappelen uien ook heerlijk . Goede service Ik ben zeeeer tevreden

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen