Goede etvaring

Altijd goed de aardappelen.bedankt voor het mesje. Gr.H.Betzold0

goede kwaliteit en snelle en verzorgde levering

ik ben al geruime tijd vaste klant en heb altijd al een goede service gehad. Ook de kwaliteit van de aardappelen is uitstekend

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit. Zeer tevreden!

Super kwaliteit!

Deze keer helaas geen frietaardappelen meer van Hollandse bodem (=op). Nu dan de Spaanse Agria, nieuwe oogst besteld. Super goede frietaardappelen, en het zijn hele grote!

keurig verzorgd .

Heerlijke vastkokende aardappel

Deze heerlijke aardappels werden keurig op tijd bezorgd

goede kwaliteit en snel geleverd

goede kwaliteit en snel geleverd

Alles goed, alleen heb ik geen antwoord gekregen op mijn vraag, wanneer de Hollandse agria er weer is?

een snelle levering, goed verpakt en een goede sortering van de aardappels

Super handig en werkt perfect

Voor herhaling vatbaar, alleen nu gaan we even op vakantie, maar we komen terug, zeker en vast

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd en altijd van zeer goede kwaliteit. Zeker een aanrader

Snelle/ vlotte levering

Spaanse Agria’s besteld . Omdat ik zelf chips maak. Bakkwaliteit niet goed . Mogelijk te koud vervoert of bewaard . Ook Frieslanders besteld. Deze bakte zeker zo goed , ondanks dat deze nog niet afgerijpt zijn . Bestellen en levering ging makkelijk en vlot . Verpakking en uiterlijk van de aardappelen dik in orde.

Lekkere aardappelen

Goede keus in aardappelen en een beetje groente en fruit

super

wat je vraagt krijg je ook en je hoeft de deur geeneens uit. dat is service

zeer goede produkten

top kwaliteit wat er wordt geleverd

Snel

Mooie droog en schoon, super

Heel goede ervaring

De communicatie verloopt vlot en vriendelijk. De levering keurig verzorg!

Perfect.

Snelle levering!

Super snelle bezorging

Had een aard boer die aan de deur bezorgde maar die stopte ermee . Even op internet gezocht en vond deze site . Gisteren besteld en vandaag al bezorgt . Heerlijke grote bollen knoflook en een heerlijke dore aard . Echt een aanrader. Zoete aard en rode uien erbij besteld. In een stevige doos werd het door post.nl bezorgt . Echt een aanrader

Fijne website, goede service

Bestellen hier al een tijdje en service altijd goed. Levering op tijd en goede, verse producten. Aanrader!

Alway good quality and fast delivery

Nice company to deal with.

Heerlijke producten

Prima producten lekker vlot geleverd en boven de 20 ook nog gratis prima dus.

Vlotte levering

bestelling geplaatst en de volgende dag keurig verpakt bezorgd

Snel, kwaliteit en goede service

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen