Prima.

Valt niks op aan te merken

Per post en heel!

Mijn eerste bestelling gedaan. Was best benieuwd hoe aardappels en sinaasappels over zouden komen via PostNL. Keurig! Geen enkel beursere plek! Nu de smaak nog testen

Echte ouderwetse grote binten voor de lekkerste frietjes

Echte ouderwetse grote binten (bonken) voor de lekkerste frietjes. Van super kwaliteit en snel geleverd. Ze zijn ook echt allemaal groot zoals op site staat. Echt super!!

Mooie aardappels

Snelle levering. Lief dat jullie er een schilmesje bij deden. Bedankt!

Snel bezorgt, mooi formaat aardappel. Kijk alleen uit met meegeleverde mesje, vlijmscherp!

zeer goede kwaliteit Een lekker

Goede kwaliteit aardappels, snelle service

Super lekkere aardappels

Gewoon, zoals het hoort

Prima product

Snel geleverd, prima producten.

Uitstekende webshop

Nu voor de 2de keer bij deze webshop onze aardappelen besteld. Snelle levering, geen gezeur meer met zware zakken. Keuze uit vele soorten en vooral....lekkerdere aardappelen dan in de supermarkt en het is nog net iets goedkoper dan in de supermarkten dus wij blijven klant!

GE-WEL-DIG

Omdat er in Nederlandse supermarkten zelden echte goeie frietaardappelen te vinden zijn, heb ik via aardappelenbezorgen 20 kilo bintjes besteld. Ze werden gratis thuisbezorgd. Het waren de mooiste grootste heerlijkste liefste aardappelen die ik ooit gezien heb. Ik ben zó blij. Lekker zanderig, droog, ze ruiken heerlijk naar aardappel en buiten. Meteen dezelfde avond heb ik frietjes gemaakt in de oven (Oven voorverwarmen op 180 graden, frietjes snijden, goed drogen, beetje, echt maar een beetje, olie erdoorheen roeren, bakpapier op bakplaat, frietjes erop, netjes naast elkaar, niet op elkaar, en dan 40/45 minuten bakken. Een delicatesse! Bij het opruimen van de aardappelen vond ik nog een heerlijk scherp aardappelmesje. Dat deed me aan mijn opa denken, die schilde bij ons altijd de frietaardappelen. Nu doe ik het. Blij mee.

Prima.

Mooi verpakt. Mooie kwaliteit. Lekkere nieuwe aardappel.

Mooie bonen

Snelle levering, goede service en aardappels en uien heel goede kwaliteit

Geweldig!

uitstekend

alles altijd ok zowel het product de verpakking als de verzending

SUPER

Ik sliep twrwijl ik wachtte bij ongeluk. Ik werd wakker en mijn aardappelen stonden netjes klaar!

SPOT ON

PRIMA PRODUCTEN EN KEURIG VERPAKT

Goede kwaliteit

Ik zal nog bestellingen bij jullie doen Nuyts

Zeer goede kwaliteit aardappelen, groente etc. Ik kan ze heel goed donker bewaren en ze blijven wekenlang goed. Voor 2 personen bestel ik gemakkelijk 15 kilo. Bovendien ook snel bezorgd! Ik ben erg blij met Aardappelenbezorgen.nl Ik laat het ook iedereen weten.

Snelle bezorging voor heerlijke producten

Heerlijke aardappelen, en andere goede producten, netjes verpakt en smaak is heerlijk. Top.

Fantastische service en top kwaliteit aardappelen!

Vanaf het begin tot het einde is alles perfect gelopen. En de aardappelen en groenten waren heerlijk. We komen hier zeker weer terug !

Hele lekkere aardappelen

Aardappelen, uien en gedroogde bonen besteld bij aardappelenbezorgen.nl. Alles was heel netjes verpakt en we hebben zowel de nieuwe nicola als de frieslanders al gegeten. Allebei hele lekkere aardappelen. Ook de bonen smaakten prima in een bonenschotel. Ik ga zeker nog eens bestellen!

Snelle levering, prima kwaliteit.

Snelle levering, prima kwaliteit.

ik ben tevrede .

Mooi fruit , goed service .

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen