Volgende dag geleverd in een netje en een goede doos. Lekkere aardappelen.

Top kwaliteit en snelle levering

Top kwaliteit en snelle levering

Perfect uitgevoerde bestelling

Leuke ontdekking! De aardappels van de markt blijk ik ook online te kunnen bestellen. Met ook nog eens de zoete aardappelen, sappige knoflook en stevige uien erbij. Alles zat in een stevige, passende doos, keurig verpakt. Ik ga voorlopig geen aardappels meer sjouwen. Absoluut een aanrader!

heel goed

goeie servive en lekkere produkten

Snelle verzending Alles wat ik heb besteld waren vers aardappelen ui knoflook etcetera 👍👍

Lekker en goed bezorgd

Heldere communicatie en goede kwaliteit aardappelen, de kwaliteit van de andere producten was minder

We wilden graag iets doen aan het overschot aan frietaardappelen. Dit was een eenvoudige manier om daaraan te komen. Doordat we boven de €20,- moesten bestellen kochten we nog wat andere producten. De kwaliteit daarvan was niet altijd even goed.

Snel en efficiënt

Ga zeker vaker bestellen: snel, efficient voor een prima prijs!

snelle bezorging, mooie aardappelen, fruit en bonen

snelle bezorging, mooie aardappelen, fruit en bonen

Heerlijke aardappelen

Pakket is netjes en snel binnengekomen . Heb er patat van gemaakt heerlijk lekker vers. Er lag ook een klein cadeautje bij aardappel mes bedankt ben erg tevreden

Bonen !

Prima bonen, uien en aardappelen online.

Super kwaliteit en goed verpakt in stevige doos.

Veel keuze met uitleg waar ze geschikt voor zijn, in supermarkt staat er niet eens op wat voor soort het is alleen kruimig of vastkokend. Friet aardappels zijn al helemaal niet te krijgen in supermarkt. En op deze manier krijgt de boer ook nog een eerlijke prijs voor een top product.

Gemak en kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit produkten. Volgende week weer een bestelling plaatsen. En bedankt voor het mesje 😁

Uitstekend verzorgde bestelling

Keurig verpakte producten en snelle levering!

Word altijd super goed geholpen en zeer klantvriendelijk!

Word altijd goed geholpen. Met bestellen zijn ze ook snel met afleveren.

Super goed

Ik ben keurig op de hoogte gehouden per mail hoe ver het stond met de levering. Een dag van te voren kreeg ik al het tijdstip van levering door, en ze hebben zich keurig aan de tijd gehouden. De bezorger zette de doos netjes op anderhalve meter afstand neer. Echt keurig. Het was de eerste keer dat ik iets via internet besteld, en zo'n ervaring is geweldig.. Ga zo door,

Excellent

First class customer service and top quality products!

snel, goed

Snelle levering, goed product!

We hebben de frietaardappelen op een donderdag na 17.30 uur besteld en zaterdag werden ze al geleverd! Keurig verpakt en netjes een kaartje erbij met advies over het gebruik .

Gewleldig

Bestelt en snel geleverd en perfecte aardappelen in woord top

goed bedrijf

super bedrijf had grote aardappelen besteed kreeg hele kleintjes gebeld en kwamen ze nog omruilen voor grote was een misverstand daar. is Keurig en netjes opgelost bedrijf om aan te bevelen.

Kwaliteit Service en snel

Flexibele klantenservice , goede kwaliteit aardappelen maar ook de knoflook is fantastisch. Leveren snel. Ben erg blij.

In één zin: gewéldig!

Besteld en de volgende dag bezorgd. 6 verschillende soorten, keurig verpakt in netjes. We gaan ze allemaal uittesten. Oei, wat zijn de Nieuwe oogst Poters lekker!! En doe de Frieslanders maar eens in de airfryer, mmmm.. Dankjewel voor het aardappelmesje. Tot de volgende keer.

ZEER GOED , VOORAL MENS / KLANTVRIENDELIJK , VOORAL DOORGAAN

ZEER GOED , VOORAL MENS / KLANTVRIENDELIJK , VOORAL DOORGAAN .

Echt, helemaal top

Bestellingen worden, zoals besteld, op tijd geleverd.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen