Altijd lekkere piepers snel in huis!!

Toppie!!

Snelle verzending en super kwaliteit aardappelen. Een aanrader!

fantastisch

super goeie aardappels. DE aardappel voor heerlijke friet.

Niets op aan te merken meer dan uitstekend

Snel, fantastische kwaliteit

Kwam erg snel aan in zuid-België, Enorm groot :O Fantastische kwaliteit en enorme keuzes

Kwaliteit aardappelen!

Zeer fijn om goede aardappelen te kunnen bestellen online! Snelle levering en keurig verpakt. Super, dankjewel

Klantvriendelijk snelle bezorging

Sneller kan niet

Na de middag besteld,volgende morgen netjes bij de voordeur,klasse

Super !

Snelle levering van mooie en lekkere producten. Fijn dat deze service er is. Blij mee !

Prima producten, op tijd bezorgd

zie boven

Positieve ervaring

Keurig verzorgd en afgeleverd

Eerste bestelling. Snelle en goede levering.

Goede ervaring

Bedankt, voor het bezorgen en de aardappels, die jullie gebracht hebben. Alleen aanbellen was niet gebeurd, maar dat snappen we i.v.m. corona-virus.

Goed geregeld snel bezorgd.

Doordat er geen markt is toch de aardappelen die je altijd hebt maar dan thuis bezorgd prima regeling.

Heerlijke aardappelen en snelle bezorging!

Dore, Agria en uien besteld. De volgende dag al in huis. Netjes verpakt. Goed uitziende aardappelen en uien. De Dore zijn heerlijk van smaak en van de Agria heb ik heerlijke patat gemaakt. Echt voor herhaling vatbaar! Ik blijf hier bestellen. Ook voor de rest van de familie

Op tijd besteld is altijd op tijd geleverd !!

Keurig op tijd geleverd

Goeie kwaliteit! Snelle levering.

Geweldige bezorging

Altijd netjes en snel heerlijke aardappelen thuis geleverd

Kwaliteit, prijs, levering: dikke 10

Alles top

Heerlijke aardappelen

Snelle levering en heerlijke aardappelen.

Mijn ervaring van 1 keer bezorgen was prima,

Normaliter koop ik op de markt mijn producten ivm corana crisis via de website de bestelling gedaan. Daardoor ook ontdekt dat indien voorradig ook groenten en fruit mogelijk zijn , helaas nu niet veel leverbaar. Ouderen in mijn buurt op attent gemaakt dat ze ook kunnen bellen, sommige gebruiken niet het digitale verkeer. Waren blij Dat deze mogelijk tot bestellen er was Ook de advertentie in het wekelijkse blaadje was een goede zet,want veel mensen wilde graag hun vertrouwde aardappels en niet uit de supermarkt.

Erg prettig, en makkelijk in de tijd dat we geïsoleerd moeten leven.

Normaal wil ik zelf mijn boodschappen halen in de winkels en / of de markt. Dit zijn toch ook contacten die we nu moeten missen. Nu zijn we afhankelijk van andere die onze boodschappen doen. Deze bezorgdienst is ook een verlichting voor onze helpers.

Doet dit al jaren, altijd keurig geleverd. Vroeger bestelde ik op de markt in Hendrik Ido Ambacht. Maar door mijn werk kom ik daar helaas niet meer. Een perfect alternatief

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen