Snel

Zondag avond bestelling geplaatst . Maandagochtend voor de deur. Alles aanwezig!!!! Perfect!

Snel geleverd en de wat ik besteld had zag er goed uit.

keurig

onze vaste aardappelboer van de markt! Superfijn dat we online kunnen bestellen. prima website en keurig geleverd, dank jullie wel. Dat wordt weer heerlijk smullen van de menoppers.

Correcte levering en op tijd zoals vooropgesteld

Snelle levering en verse producten.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Zelfs in deze rare hectische tijden werd er snel geleverd en de gember was prachtig, de knoflookbollen waren heel mooi en groot en de bonen zagen er ook pico bello uit

Geweldig , super snel .

goede en snelle service/ levering

Vriendelijke te woord gestaan. Vervolgens online besteld en de volgende dag is mijn bestelling geleverd. Netjes voor de deur gezet. Prima kwaliteit producten.

Ruime keuze mogelijkheid en bezorging uitstekend geregeld.

Minimale milieubelasting maximaal gemak!

Minimale milieubelasting door met maar enkele wagens de goederen te verdelen, maximaal gemak door de bezorging aan huis. Ideaal voor oudere en mensen die slecht mobiel zijn.

Snel en goed verpakt geleverd en van uitstekende kwaliteit.

Heel fijn dat als we nu niet naar de markt kunnen om de producten te kopen we toch de artikelen kunnen bezorgd kunnen krijgen. Heel blij mee!

Fantastische service

Super snel service, zelfde dag geleverd! Goed kwaliteit! Zeer tevreden klant!

Perfecte service en perfecte kwaliteit van geleverde producten

Goede snelle service

Goede aardappelen goede service

vertrouwde aardappelboer

altijd op de markt bij deze firma aardappelen e.d. gekocht. nu onder deze omstandigheden is het fantastisch dat we diezelfde goede kwaliteit nog in huis kunnen halen.

Goed en snel

Razendsnelle verzending van een uitstekende aardappel. Irene, rosevall en bint. Niets op aan te merken, ook niet op de prijs.

Volgens afspraak geleverd.Zal blij zijn als de markt weer normaal is

perssinaasappels

Top sinaasappels er zat er 1 tussen die rot was helemaal tot de helft zacht maar dat was er maar 1 op 80 Al met al goed maar toch verwacht je het niet De smaak van de sinaasappels is zeer goed Ik heb nu 20 sinaasappels ter compensatie gehad, dat waardeer ik. Temeer er 12 sinaasappels erg zacht ,waarvan 1 rot, waren op de 80 sinaasappels die ik besteld had Echter nu kom ik er achter dat de sinaasappels in prijs zijn verhoogd van € 5,75 naar € 7,- in amper 3 weken tijd De eerste bestelling was op 20 mrt en nu is het 8 april Dit begrijp ik niet, al met al teleurstellende ervaring

Gewoon Super

Ik bestel via internet En de volgende dag netjes thuis bezorgd

Prima ervaring

Door deze 'coronatijden' online besteld i.p.v. naar de markt te gaan en dat ging goed! Heerlijk mijn 'eigen' aardappelen!

Supersnelle levering van verse producten. Keurig verpakt. Groente en fruit zijn van goede kwaliteit.

Supersnel

Mijn bestelling was snel binnen en netjes verstuurd.

Duidelijke site; snelle levering, zonder gedoe.

Positief.

Simon Stevinstraat 14