Goede kwaliteit, snelle en punctuele bezorging

Goede kwaliteit, snelle en punctuele bezorging

top kwaliteit, superverpakt, snelle verzending.

Normaal koop ik mijn aardappels op de markt, nu de weekmarkt verbannen is door een dictaat van uit Rotterdam dus online bij de zelfde firma Kruythof. Superkwaliteit en veel keus.

goede (h)eerlijke aardappelen en service!

Nu de markt niet in Capelle stond, kon ik toch de aardappels bestellen...

Makkelijk bestellen via website.

Levering vertraagd door grote drukte. Opgelost door aflevering via post nl. Aandachspunt is wel telefonische beteikbaarheid. 4 keer gebeld zonder dat werd opgenomen. Het was voor jullie echter razend druk. Maar toch. ... Voor ons is het voor herhaling vatbaar. Succes en de menoppers zijn heerlijk

perfect

Het bestellen via internet of bij de kraam is geen probleem , je word er netjes en vriendelijk behandeld dus zeker een aanrader en makkelijk en heerlijke aardappels .. toppie !!!

Perfect!

In deze barre tijden mijn bestelling vlot en correct geleverd!

Goede kwaliteit

In deze "corona" periode een goeie oplossing voor ouderen. Veilig en goed in orde bezorgd.

Jammer niet compleet

De bestelling werd keurig op tijd geleverd producten prima kwaliteit, maar bestelling was niet compleet,s'middags zou het nog geleverd worden datwas zaterdag nu maandGavond nog niets gezien wel betaald. Voicemail ingesproken van eigenaar met achter laten van mijn nr.Maar geen reactie gehad. Jammer Hoop volgende keer beter.

Prima service en snel

Prima service en snel

Prima aardappelen en breng service

Koop ze altijd op de markt in Capelle. Ze zijn nu keurig voor de deur gezet, ben er erg blij mee.

Top geregeld

Onze favoriete aardappelen gewoon thuis geleverd in deze moeilijke tijden. Voor zowel onszelf als voor mijn ouders die op dit moment geen boodschappen kunnen doen. Super blij mee!

Super snel

Zelfde dag bezorgd. Top!

Prima producten

Super fijn alles thuis bezorgd. Goede verpakking ook!

FANTASTISCH

Het was woensdagmorgen jl. dat er voor het eerst sinds de coronacrisus geen markt was. Dus geen aardappelen kopen. s'Morgens besteld bij dezelfde aardappelhandel via internet. Na de middag de bestelde aardappelen al thuisgebracht. Een voortreffelijke service. EN KWALITEIT.

Goede kwaliteit maar te duur

De kwaliteit van de diverse goederen is vers en goed, al waren de bestelde frietbinten niet erg goed uitgesorteerd, waardoor veel aardappelen aan de (te) kleine kant waren. Bovendien hangt aan het voordeel van thuisbezorgen een erg hoog prijskaartje. Elf Euro voor tien kilo aardappelen, terwijl er geen sprake is van tussenhandel en detailhandel is simpelweg véél geld, zeker als er zoveel te kleine aardappelen tussen zitten. Daarom slechts een 7.

Prima wijze van bestellen

Ene dag besteld volgende dag in huis, goed geregeld, op het eerste gezicht prima producten!

supper

Mooie produkten en vers. en de andere dag al in huis

Uitstekende levering, goede kwaliteit

Snelle levering volgens afspraak. Veel keuze in het assortiment.

Erg goed

Heel snelle levering, netjes berpakt en hele goede kwaliteit producten! Ik ben erg tevreden!

Snelle levering, eerlijke prijs

Toppie 👍

Prima kwaliteit en snel bezorgd

heb de klassieke bintjes besteld, goede kwaliteit, lekkere aardappelen. Ook aardappelen voor patat besteld, wat een mooie grote aardappelen, heerlijk zelf patat gemaakt, smullen.

Steen goed

De door mij bestelde aardappels stonden netjes in een open zak voor de deur.

Producten zien er erg goed uit!

Verder alles keurig verpakt en snel geleverd

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen