Goede aardappels en service!

Mooie aardappels snel geleverd

Altijd kwaliteit

Makkelijk en altijd goed. Bestel aardappels voor friet.gember en heb ook al eens uien gehad.alles topkwaliteit.

Top producten en snelle levering

Producten zijn netjes verpakt, goede kwaliteit producten en snelle levering. Ik ga absoluut vaker bestellen! Ook zeer voordelige prijzen!

Perfecte organisatie en snel

Beste mensen, Alles in goede orde ontvangen. En snel !

Prima kwaliteit tegen goede prijs

Ik heb voor het eerst besteld en ben aangenaam verrast. Alle producten zijn van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Snelle levering en tot de levering een goede communicatie over de status van de zending.

Goede kwaliteit, en goede service!

Mijn ervaring is dat het bedrijf uitstekende producten leverd.

Geweldig product

Geweldig product en een goede verzorging ook aan huis

Snelle levering en goede producten

Snel en op gewenste tijdstip bezorgd. Mooie producten

Prijs kwaliteit uitmuntend!

Goede producten, en netjes afgeleverd.

Prima service!

Aangezien ik op vrijdag meestal moet werken en daardoor niet naar de markt in Ridderkerk kan, is de website van de aardappelboer heel handig!

Vanaf nu ben ik vaste klant !

Ik ben super blij met mijn bestellingen ! Alles mooi ingepakt en vers ! snelle levering ! Ik heb nog nooit zo iets meegemaakt ik winkelde altijd in de winkels die weken lang liggen in de rekken ook bio groenten en fruiten waren nooit zo vers .. ik heb nu 10 familieleden deze site via watsapp doorgestuurd de prijskwaliteit zeker waard !! Vanaf nu ga ik nooit meer op zoek naar de winkels om het bootschappen te doen ! Zo snel en netjes gekregen mijn bestelling via jullie site.. En dankjewel !! Voor de mes die we gekregen hebben heel erg tof leuk cadeautje ! Hartelijk dank voor de Baas en voor de medewerkers jullie zijn super en de beste !!!! Jullie bedrijf verdiend meer dan 100 punten ! Groetjes voor iedereen

Heerlijke aardappelen. Werd geleverd aan huis (erg handig) met een kleine attentie erbij. Aardappels zijn niet te vergelijken met supermarkt-aardappelen. Erg goed van smaak! Ik ben uiterst tevreden over mijn bestelling en zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan het iedereen aanraden!

Een snelle en correcte levering

Goed verpakt en Mooie koopwaar

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Mooie aardappelen, goede service

Altijd goed

Via internet bestellen zo Thuisbezorgd ideaal

Heel erg goed.

Ik houd het kort: Supersnel geleverd en super kwaliteit.

Uitstekend!!

Makkelijk bestel proces, snelle levering gewoon precies zoals ik het graag zie!!

het pakket wat ik kreeg was goed verzorgd het enige wat ik graag erbij geleverd zou willen hebben is het recept om de soepen te maken

Heel erg goed

Heel snelle bezorging in goede verpakking Een heel goed product

Heerlijke aardappelen en razendsnelle levering !

Heerlijke aardappelen tegen een zeer interessante prijs. En zoals steeds een razendsnelle levering. Prima !

Vlot geleverd, mooie aardappelen, ik wordt vaste klant, scheelt een hoop gesjouw

Aa4dappels nog noet gebruikt

Top kwaliteit aardappelen snel geleverd!

Wij kopen alleen nog maar hier onze aardappelen, perfecte prijs kwaliteit verhouding. Genoeg keuze, vers van het land en snel geleverd.

Geweldig, snelle levering, heerlijke aardappels

Wij zijn gek op verse friet, en voor frietaardappelen zitten we bij aardappelenbezorgd helemaal op het juiste adres!

Goede service en goede kwaliteit

als boven

Simon Stevinstraat 14