Helemaal goed

Volgende dag al geleverd. Alles super vers. minpuntje is wel dat er geen recept voor de zoete aardappelsoep online staat. Maar even goed dik tevreden.

Super goed

Super goede producten en snel geleverd

Goede aardappels

Ik bestelde afgelopen woensdag grote bonken frietaardappelen alleen zijn ze niet groot terwijl je er wel voor betaald

Gewoon mooie aardappelen

Mooi schoon en perfect aardappelen zit geen slechte tussen mooi droog

Jammer dat je geen korting krijgt bij grotere bestelling

Waar Kruythof op de markt staat krijg je bij 20 kg n5 kg gratis

Nooit meer een supermarktaardappel

Verzorging altijd goed & snel; niets op aan te merken en ook nog eens heel lekkere aardappelen.

Everything fresh and good. Quick delivery

Everything fresh and good. Quick delivery

Uitstekende producten en dienstverlening

De producten die ik bestelde waren van uitstekende kwaliteit en hartstikke vers. De communicatie rond de verzending en levering verliep netjes en efficient. De levering was snel en verpakking goed.

Goed duidelijk snel

Goede kwaliteit , snelle levering ,ga zo door ....

Prima prijs en snelle afwikkeling

Prima prijs en snelle afwikkeling

Goede kwaliteit

Goed spul voor een goede prijs.

Uitstekend!

Alle bestellingen die geleverd zijn tip top in orde..

Goede producten en een goede service

Goede producten en een goede service

Lekkere aandappels en zeer snelle levering

Dag na bestelling reeds levering. Bintje bonk frietaardappelen besteld en deze zijn heerlijk.

Nogmaals, prima kwaliteit en zeer betrouwbare levering

Ik hoef hier niets meer aan toe te voegen

prima producten

alles zag er prima uit met uitzondering van de spruiten waren al na twee dagen bruin dus niet echt vers plus de groene papika was niet vers het steeltje was al bruin dus toch wat minpuntjes jammer voor de rest was het wel oke

Zeer zeer tevreden.

Ik wil jullie heeeeeel erg bedanken voor de super mooie en lekkere aardappelen die ik heb mogen ontvangen. Alles was super snel verstuurd en heel mooi en liefdevol verpakt. Ik dank jullie voor al jullie harde arbeid en ongelofelijke liefde die jullie in al jullie aardappels leggen. Heeeeel erg bedankt.

Heel tevreden.

Bestel al jaren hier mijn aardappelen. Altijd op tijd bezorgd, en prima aardappelen.

Prima kwaliteit

Goede aardappelen snel geleverd

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit, voordelig, en snel geleverd! Ook leuk het aardappelschilmesje erbij, terwijl die actie al voorbij was! Ben erg tevreden!!

Goeie service

Super aardappels, echt en heeeeeerrlijk.

Snel en goed

Eerste keer maar voor herhaling vatbaar

aaradappelenbezorgen.nl is top qua levering en zorg voor hun produkt!

post.nl gaf wat moeilijkheden, onduidelijkheid over het afhaalpunt. geen aanpassing mogelijk qua datum, uur en plaats van levering.

fijne aardappelen.

goed verpakt in compacte doos , snelle levering.

Snelle levering, hoge kwaliteit producten

Ik was op zoek naar een grote hoeveelheid linzen, bonen en kikkererwten omdat ik ze nogal vaak gebruik tijdens het koken. Aardappelenbezorgen.nl was de enige website die ze voordelig en in grote hoeveelheden aanbood. Ik had direct 3x een 5 kilozak besteld welke twee dagen later aan de deur was afgeleverd. Er zat ook een aardappelschilmesje bij. De producten zaten in stevige zakken en waren makkelijk te verplaatsen naar de kast (zonder enig lekken). Ik ben erg tevreden en zal hier weer bestellen wanneer ik nieuwe linzen nodig heb

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen