Prima service ne ook de prijs is goed!

Prima !

Mooie kwaliteit. Goed verpakt en snel geleverd.

Manier van bezorging is uitstekend.keurig verpakt. Kwaliteit aardappelen prima

Is mijn pieperleverancier👍

helemaal oke

helemaal goed de levering en de aardappelen

Hele goede service. Verkeerde levering ontvangen maar dit werd gelijk perfect opgepakt.

Meestal erg goed maar nu toch 1 teleurstelling

Ik heb al een tiental keren aardappelen besteld (altijd frietaardappelen var. Agria en Bintje ) en meestal ben ik erg tevreden over kwaliteit en leveringssnelheid . Bravo . De laatste levering bestelde ik 30 kg Agria en zoals steeds correct en snel geleverd . Agria zijn mijn voorkeur voor frieten : ze hebben een vollere smaak dan Bintje en ze bruinen niet zo snel (gezonder). Op Agria frietjes moet ik geen zout ! Nog gezonder . Helaas , deze levering is een tegenvaller : aardappelen hebben iets glazigs en missen de volle smaak , een beetje onfris . Ze zijn eetbaar natuurlijk , en zeker niet bedorven of zo , gewoon ..niet erg lekker.

Goed produkt

Snelle levering ben er dik tevreden mee . 😊

Altijd heerlijke aardappelen Goede bezorging Niks mis mee Houden zo Een gezond 2020 voor alle medewerkers Gr Hennie Brouwer

Duidelijk en makkelijk

Super zowel voor bedrijf als voor de aardappels

het lekkere van de (Zeeuwse)Boer

Heb nu een aantal keren besteld en alles altijd even lekker, goed verzorgd en correct bezorgd. Nog geen aardappel weggegooid en de gasten smullen. Kan AH niet tegen op!

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit aardappelen en groente, ook een scherpe prijs. Een snelle levering, super!!

Goede kwaliteit aardappelen voor een mooie prijs!

De aardappels zijn goed van kwaliteit. We zijn overgestapt omdat ze veel beter zijn dan in de supermarkt.

Super aardappelen. Goed verpakt en snel verzonden

Super aardappelen. Goed verpakt en snel verzonden

S,morgens besteld 2 uur later in huis

Niets op aan te merken, perfect.

Meestal de volgende dag in huis en van uitstekende kwaliteit. Ook de service en behandeling via telefoon is prima. Kortom: aan te bevelen!

Excellent

High quality products and excellent prompt delivery.

Uitmuntend

Snelle levering, aardappelen en groente van uitstekende kwaliteit!

super eenvoudig te bestellen tegen aantrakkelijke prijs

Gemakkelijk te bestellen. Zeer vlot geleverd in uitstekende verpakking en tegen prettige prijs.

Goede correcte service

Heel fijn dat het thuis bezorgd wordt, ik hoef er zelf niet mee te sjouwen. En de producten zijn top

Perfect goed verzorgd verpakking top Vrg lina

Zie boven

Uitstekende service

Goeie producten met hoge kwaliteit. Levering gaat snel en goed verpakt.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen