Heel tevreden

Heerlijke aardappelen, netjes verpakt, en bezorgd.

Goed product en snelle levering met duidelijke informatie

Aardappelen zijn vers en met de grootste zorg verpakt / verzonden.

geweldig

perfecte levering

Eerste keer aardappelen besteld. Prima geregeld. Nu nog de aardappel vinden die het lekkerst smaakt voor ons. Nicola Nieuwe Oogst hebben we nu. Paar keer gegeten en lekker maar hebben geen vergelijking...

perfect

De aardappelen zijn als aardappelen horen te zijn. Niet als die zooi uit de supermarkt. Wij weten wel waar onze aardappelen te halen vanaf nu. En bedankt voor het schilmesje :)

Prima service en voor herhaling vatbaar

Keurig netjes geleverd, hele fijne en goede aardappelen.

De webshop is overzichtelijk en de aardappelen zien goed uit en zijn lekker en het bestelproces is ook overzichtelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling en het bezorgen

goede service

goede aardappels zeker al een tijdje klant zeker een aanrader

Prima aardappelen

Lekkere aardappelen snel geleverd.

Super aardappelen

Zeer klantvriendelijk bedrijf in een woord super!!!!!!!!!!!!!!!

natuurlijk tevreden over de goede service

ben zeer tevreden over de bezorging en natuurlijk ook van de heerlijke aardappel soorten en over de rest van de producten zou het dan ook vele aanbevelen hartelijke groeten lies stavinga

Deze jongens zijn nog sneller als de wind , goede service en een prima product !!!

Snelle levering, keurig verpakt en prima kwaliteit. Kortom dat gaan we vaker doen!

Dit is ideaal. Bestellen en 2 dagen later in huis. Prima kwaliteit. Ik ben er blij mee. Toppie!!

Goed!

Lekkere verse producten

Goed product en supersnelle levering

Goede en lekkere aardappelen en niet duur.

De bestelling is snel en netjes geleverd.

Goed bedrijf

Snelle levering en heerlijke en mooie aardappelen voor herhaling vatbaar gr elsbrouwers

Goede service netjes verpakt

Ikzal het iedereen aanraden

Goede verkoper

Producten en levering ok.

Fijne service en prima personeel

Komt afspraken na.

GOED

GOED PRODUKT EN SNELLE LEVERING

snelle bezorging

duidelijk en snel en goed product

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen