Snelle levering, en vriendelijk contact

Mijn eerste bestelling moest telefonisch ivm website problemen; enorm vriendelijke vrouw aan de lijn en de bestelling de volgende dag al in huis. Website problemen werd ook serieus bekeken. Elke andere bestelling via de site gaat super snel en heb vaak binnen een half uur al bericht dat mijn pakket is ingepakt en klaar staat voor verzending, en is over het algemeen al de volgende dag in huis. Producten zijn netjes verpakt en van goede kwaliteit. Fijne duidelijke site, fijne mensen. Top!!

uitstekend de 10 zegt het al

Heel tevreden over de bezorging

Snelle en accurate levering

Eerder bezorgd dan verwacht

Keurig verpakt, mooie heerlijke aardappels

Snelle service door heel Nederland!

Goede producten en snelle levertijd.

Lekkere aardappelen

Super service

Alles netjes afgehandeld

Ben heel tevreden over aardappelenbezorgen

Gemakkelijk en prima keuze

Ik eet graag lekkere aardappelen en heb lang gezocht. Hier is een prima keuze mogelijk en het is fijn dat de aardappelen ook nog thuisbezorgd worden.

Een hele goede ervaring en snelle bezorging.

Het is heel snel bezorgt de knoflook en mandarijnen en sinaasappels. En een hele goede kwaliteit en ben blij er mee en eet er lekker van.

Altijd goed

Terugkerende klant, en niet voor niets: altijd duidelijke informatie op internet, het bestelproces is eenvoudig en de levering is altijd vlot en in zeer sterke doos verpakt.

Had aardappels besteld bij jullie ze zijn prima en netjes verpakt en bezorgd Gr laurent

puike aardappelen

prima bezorgservice

lekkere aardappelen

misschien wel wat duurder maar je hebt dan ook nieuwe goeie aardappelen

Een zeer mooi product, snel geleverd

Even wachten tot de lokale aardappelen beschikbaar waren, maar toen snel geleverd, zeer goede kwaliteit, perfect en snel bezorgd Was eerder beschikbaar dan het in de supermarkten beschikbaar was. Een echte aanrader, en wordt perfect aan huis geleverd.

Snelle levering en een prima product

prima in alles

zeer tevreden en correcte communicatie en bezorging.

Geweldige service

Het is heel fijn dat je online kan bestellen en betalen.

Snelle bezorging en goed en betrouwbaar

S-U-P-E-R

Geweldig bedrijf altijd perfecte kwaliteit aardappelen en uien keurig verpakt.

Prima aardappels, snel geleverd.

Zeer goed.

high quality product

fast delivery . very satisfied

Gewoon een 10.

Wij vinden de agria aardappel geweldig

De bezorging was prima , en we hebben nog nooit zulke lekkere/krokante frietjes gegeten , wij zijn zeer tevreden Groetjes Jolanda

SUPER!!!!!

Een super bedrijf met heerlijke aardappelen Super vriendelijke mensen Snelle levering en keurig verpakt

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen