Snelle bezorging fijne en lekkere aardappelen

Gewoon uitstekend. Niets aan toe te voegen. Wij komen weer.

Helemaal Top

Zoals altijd niets op aan te merken, Top

Perfect zoals gewoonlijk...

Perfect zoals gewoonlijk...

Heel goed.

Fijne en lekkere aardappelen. Wij doen het al een aantal jaren en de service was en is heel goed. Netjes verpakt en snelle bezorging , wij hopen het nog vele jaren bij hun aardappelen te kunnen bestellen.

Betrouwbaar

Zeer goede ervaring na 3 x kopen, zeer goede kwaliteit snelle bezorging

mooie verse spullen

Keurig geleverd, zoals eerder.

Zie bovenstaande.

bestellen is leveren binnen 1 dag

bestellen en dag later geleverd

Snel bezorgd en goed verpakt. Maar ik vind de aardappelen wel erg duur, vergelijken bij vorig jaar.

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit en snelle verzending.

top

Prijs/kwaliteit is super en snelle levering, een 10!

Top producten en service

Heb al jaren aardappelen en uien van ze. En altijd snel geleverd. Zien er goed uit. Service is prima mocht er wat zijn.

Zeer goede kwaliteit

Andere dag al geleverd en de kwaliteit is uitstekend

Super snelle bezorging en goede kwaliteit aardappelen.

Wij bestellen hier alweer een poosje onze aardappelen. We kiezen altijd voor een biologisch ras. Smaak is altijd goed en tegen een gunstige prijs. Het is ook fijn om op de site te kunnen lezen waar de aardappelen vandaan komen. Wij hopen er nog lang van te kunnen genieten, Aanrader!

Lekker vers

Je proeft echte kwaliteit!!! Dikke 10. Snel geleverd in stevig karton en in stevige netten die herbruikbaar zijn!!

altijd netjes ingepakt en geleverd

bestellen en meestal de volgede dag geleverd

goede kwaliteit

Netjes verpakt en snel bezorgd

Uitstekende winkel

Ik heb hier al best vaak besteld en steeds weer is de bezorging snel, precies goed en zijn de spullen van super kwaliteit.

Alles was uitstekend

Snelle bezorging en de aardappels waren van uitstekende kwaliteit! Dikke prima dus !

Kan niet beter.

Snelle levering en goede kwaliteit

Voor eerste keer besteld. Goed verpakt en topkwaliteit aardappelen.

Goede producten, snelle levering

We hebben nu tweemaal besteld en alles ging keuring naar wens. Goede producten, verpakking en snelle levering.

heerlijke nieuwe frieslanders

Worden altijd netjes op tijd verzorgd en boven al goede aardappelen

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen