Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Goede kwaliteit

Duidelijke site makkelijk bestellen. Betrouwbare snelle levering van de van zeer goede kwaliteit aardappelen

prima aardappels snel geleverd

Heerlijke aardappelen en super service. Een echte aanrader. Al weer heel wat jaren vaste klant en wat ons aangaat blijft dat zo.

heel goed

agria lekkere aardappel zowel frites als stamppot

Aardappels waren dit keer niet goed :(

Ik bestel meestal, altijd hier de aardappelen Helaas dit keer was de kwaliteit niet goed jammer :(

altijd heerlijke aardappelen.

Wordt altijd netjes bezorgd en de aardappelen zijn prima en erg lekker.

Prima aardappelen en snelle bezorging

Uitstekende service

Levering kwam op tijd

Whatsapp dienst, top service. Ik krijg altijd wat ik wil en dat is alleenmaar grote menopper aardappelen. Top dienst

Altijd prima geregeld.

Prima!!!

De aardappelen waren snel Verzonden en waren heerlijk, na lange tijd vieze supermarkt aardappelen nu heerlijke aardappelen van jullie. SUPER BEDANKT

Vers en lekker

Biologische aardappelen zeer snel bezorgd. Ze zijn vers en lekker. Als ze op zijn bestellen we hier weer nieuwe.

Over het algemeen goed

Mijn ervaring met aardappelenbezorgen.nl zijn over het algemeen goed. Snelle levering. Goed verpakt. De kievitsbonen van vorige keer (oogst 2022)waren van mindere kwaliteit helaas.

Ze zijn heel lekker

ik ben blij dat er weer nieuwe aardappels zijn ze zijn heerlijk

Goede bezorging, en een geweldige aardappel

Gewoon Goed.

Bestelling is snel in huis. Producten zijn goed.

Voor de eerste keer besteld, we kunnen niet anders zeggen dat het goed was. De producten die we hadden besteld waren goed, zat allemaal netjes verpakt in een doos met twee inkepingen toch wel handig, dat mag ook wel gezegd worden. Zeer tevreden. Dit gaan we zeker meer doen. . André en Lia

Goede levering, moet de bonen nog ff koken, wordt vervolgd.

nvt

nvt

Bezorging

Super goede bezorging

Goed bedrijf

Snelle en correcte levering

snelle levering met kwaliteit

klasse

Snelle levering en goede producten.

Zéér snelle levering, een zéér goed product en je weet wat je eet.

Betrouwbaar, je wordt goed gëinformeerd en netjes verpakt.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen