Snel vers en lekker

Altijd goede service en producten

Prima. Lekkere aardappelen. Snel geleverd

prima aardappelen snel bezorgd wel wat duurder misschien maar geen afval

prima aardappels misschien wek wat duurder maar beter dan de oude oogst

Top kwaliteit top service

goed contact vlotte levering

ik heb dit adres gevonden op internet goede kwaliteit geleverd

Uitstekend.

Een snelle en correcte levering van een goed product.

Alles loopt vlotjes altijd

Top firma geen nadelen

bestelling vlot geleverd en de aardappelen zijn heerlijk

goede service volgende dag al in huis

Goede kwaliteit maar veel te duur

Aardappelenbezorgen.nl prijst zichzelf volkomen uit de markt. Een voorbeeld: met 11 euro voor 5 kilo doodsimpele uien neemt aardappelenbezorgen.nl helaas het voortouw bij het aanwakkeren van de inflatie. Een dergelijke prijs durft zelfs de grootste graaier van Nederland, Albert Heijn, niet te rekenen voor zijn uien. Ook het hoofdproduct van de firma, de aardappel, is meer dan 30% in prijs gestegen t.o.v. mijn vorige bestelling. De ervaring leert dat je nooit aan de kwaliteit hoeft te twijfelen en daarom heb ik tot nu toe bestellingen geplaatst, maar met degelijke "ver over de top" prijzen zal dit waarschijnlijk mijn laatste bestelling bij aardappelenbezorgen.nl zijn.

Lekkere aardappelen voor een leuke prijs. Alles netjes verzorgd, top!

Uitstekend ! snelle levering en goede kwaliteit

zeer goed altijd snel geleverd en netjes verpakt.

niet zo best

veel zwarte plekken veel wegsnijden zonde normaal is alles naar wens nu niet jammer

snelle bezorging

snelle bezorging, goede producten

Een top bedrijf

Ik bestel regelmatig en kom hier graag terug.

Prima,zoals altijd.

Duidelijke website met veel keus aan aardappels en een aantal groenten

Leveranties zijn altijd vlot (meestal 1 dag na bestelling geleverd) en de aardappels en groenten zien er altijd goed uit en smaken heerlijk en vers, alsof ze zo van het land komen. Alleen is de keuze in groentes wel vrij beperkt: uien, winterpeen, prei, gember, knoflook en soms bieten en dat is het wel zo'n beetje. De vele aardappelsoorten vormen duidelijk de hoofdmoot van de leverbare producten.

Prima aardappelen, snel bezorgd.

Kwaliteit gratis thuisbezorgd

Als gewoonlijk zeer vriendelijk en op tijd geleverd. Altijd beste kwaliteit en tevens gratis thuisbezorgd. Topzaak!

Goede kwaliteit

Snelle levering, alles keurig verpakt.

Dit was weer als vanouds

Goede Kwaliteit aardappelen en lekker. En dit keer waren het weer grote frietaardappelen, vorige keer waren de Friesland bonken wel erg klein

Kwaliteit voor super deal!

Biologische aardappelen en uien van uitstekende kwaliteit!

Fantastische service

Was super geweldig

Vlot en goed afgehandeld en goede kwaliteit aardappelen.

Tevreden!

Alles altijd goed!

Elke bestelling wordt snel en goed verwerkt. Producten altijd goed.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen