Goede producten

Helemaal goed: goed producten, snel bezorgd.

Toppers!

Zeer snelle levering van goede, betaalbare producten!

slechte aardappelen

bij mijn laatste bestelling #000049227 van 7 april waren de aardappelen Frieslander bonken oogst 2022 van slechte kwaliteit, er waren voor de helft aardappelen bij met donkere plekken en gerimpeld, normaal heb ik geen klacht over de bonken.

Heel goed verlopen

Gewoon goed

Prima kwaliteit snelle levering

Goede kwaliteit en Sevice stan beide hoog

Goed kwaliteit en een zeer snelle levering

Snelle en keurige afhandeling en bezorgen

Snelle en keurige afhandeling en bezorgen

zeer tevreden

Makkelijk te bestellen, veel keus, en goede bezorging!

Wat ik zeg ……het is top prima aardappelen en snelle levering.

Zeer goede kwaileit voor een fatsoenlijke prijs.

De producten zijn van zeer goede kwaliteit. In de praktijk heb ik gemerkt dat aardappelen, uien en knoflook veel langer goed blijven dan supermarktproducten. En alles snel en gemakkelijk te bestellen.

Altijd vers en snel geleverd

Ik koop hier graag. Mooie produkten van goede kwaliteit

MOOIE KWALITEIT

SUPER SERVICE, SUPER KWALITEIT, SUPER PRIJS EN SUPER SNEL IN HUIS.

Uitstekende service

Binnen 24 uur thuisbezorgd in een zeer goede verpakking.

Snel

Volgend dag na bestelling, keurig netjes bezorgd in een doos. Heb er nog niet van gegeten om te beoordelen of het goed is. Maar ziet er goed uit

Super geregeld

Wij hebben alleen maar positive ervaringen

Perfect !

Heerlijke aardappelen en zeer snelle levering !

Hun klantenservice is helemaal top.

Het pakket ziet er altijd zeer verzorgd uit. Het zou fijn zijn als ze meer biologische groenten en fruit in hun assortiment hadden.

Mooie producten, snel geleverd. Aanrader

overconsumptie is verleden tijd als u op aardappelenbezorgen uw dieet uitkiest :)

Heerlijke aardappelen!

Voor het eerst besteld via de website van aardappelen bezorgen.nl,werd keurig geleverd en goede kwaliteit wij bestellen zeker vaker !

Prima verzorgd pakket

Eerste keer via website besteld, vanwege zeer slechte aangeboden kwaliteit elders. ditmaal goed verzorgd en prachtig product. goede kwaliteit,

Snelgeleverd

Zeer snel en correct

Er ging iets mis met de bestelling maar dat werd snel en naar tevredenheid opgelost. Fijn bedrijf, goede produkten.

Topper

100% lof

Snelle levering. Prima kwaliteit aardappelen.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen