Uitmuntend

Zeer klant vriendelijk Snelle levering Producten prima kwaliteit Je krijgt dat zij beloven

Spullen zijn van kwaliteit!, en zeer snelle levering in 1 dag.

Top!!!

Topkwaliteit en zeer snelle levering

kwaliteit en altijd op tijd.

ik koop al geruime tijd aardappels bij deze man. Aardige mensen en prima service.

Steeds peulvruchten gekocht tot grote tevredenheid. Ze smaken heerlijk en zien er goed uit en zijn duidelijk nieuwer dan wat in de supermarkt ligt. Ik raad het aan!

Goede producten

Goede producten. Eerlijke site. Je weet van wanneer de oogst is. Snelle levering.

goede producten

Goede producten, snelle levering

zeer teleurstellend!

Ik heb twee zaken van 10 kg besteld - een zak van 10 kilos is helemaal goed met wat zwarte plekken. Andere zak van 10 kilos - roseval aardappels zijn helemaal slecht - het is bijna niets te eten, alle aardappels zijn vol van zwarte plekken - je moet echt veel afsnijden om wat te eten krijgen nog. Ik zit nu met 10 kilos aardappels waarvan ik kan slecht de helft eten (of nog minder). Zeer teleurstellend, ik zou niet meer bestellen.

Altijd netjes geregeld.

Prima producten , vriendelijk , goed geregeld.

Fijn deze service kan ik mijn favoriete aardappelen kopen

Netjes en snel geleverd

De aardappelen kwamen netjes in een stevige doos binnen zijn goede aardappelen

Altijd correct en op tijd geleverd.

Goede aardappelen en snel geleverd.

goede kwalitiet

aardappelen en knoflook gekocht. goede kwaliteit. stukken beter dan in de supermarkt.

Snel en goed verpakt

Wij eten vrijwel nooit aardappelen, maar als we onszelf willen verwennen dan toch met opperdoezer ronde. Wat heerlijk dat we op deze manier eraan kunnen komen hier in het noorden van Grunn'

Altijd perfecte producten en tijdige levering.

Altijd perfecte producten en tijdige levering.

Heel lekker

De kikkererwten en de spliterwten smaken vele malen beter dan we gewend zijn. Dat er zoveel verschil in zou zitten dan was een verrassing voor ons. De aardappels zijn ook altijd van perfecte kwaliteit. En......de volgende dag al in huis.

Tijdige bezorging-

De Bezorging verloopt prima! Zolang jullie de menoppers maar blijven telen.

Kwaliteit en snelheid

De bestelde producten worden snel geleverd, geen dagen wachten. De kwaliteit is hoogstaand.

De bestelling is goed verpakt .

Netjes en op tijd geleverd .

gewoon goed

Top producten

Snelle levering van mooie, schone, verse producten. De kwaliteit is gewoon super, veel beter dan de supermarkt!

Enorm goed

Goede aardappelen en vlotte bezorging

Goed!

Goed!

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en betaalbare prijs plus vlotte levering

Zeer snel en goede aardappels

Als je besteld wordt het snel geleverd en goede soorten aardappels

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen