Super aardappelen

Super aardappelen en snelle levering,netjes vepakt

Frieslanders zijn geen Frieslanders

Ik verbouw al 20 jaar Frieslanders, had mijn voorraad op. Ik heb 5kg besteld om te proberen. Snelle levering, goed verpakt, het grote minpunt is dat het geen Frieslanders zijn. De smaak komt niet in de buurt. Ik bestel niet weer.

Goede aardappelen snelle service

Snel bezorgd , en mooi verpakt

Perfect kwaliteit / snelle afhandeling

altijd betrouwbaar

Mooi producten

Producten zijn van eerlijke en goede kwaliteit.

Geweldige kwaliteit. Snelle en verzorgde levering.

Super tevreden

Had ( nog nooit voortgekomen ) aardappels besteld en kreeg ze geleverd ! m’n 2,5 kg eigenheimers daar zaten mankementen aan waardoor ik veel aardappelen weg Schilde of weg gooide Dit had ik nog nooit meegemaakt bij hen Mailtje gestuurd met foto ! Probleem is snel opgelost want ze gaan echt voor kwaliteit Super bedrijf !!

uitmuntend

de artikelen waren goed verpakt en snel bezorgd

Prima produkten, prijzen en service

Diverse keren aankopen gedaan. Zeer tevreden. Snel, simpel en lekker!

gewoon goed

Kwam vroeger bij jullie aardappelen laden ,met de vrachtwagen . Mooi dat we van jullie aardappelen ,en lekkere groente kunnen eten . Vers en top geleverd !!!!!

Zoals gewend de beste

Op vrijdag middag besteld en op zaterdag geleverd...een aanrader

Goede producten en een goede, snelle service!

Wij hebben nu een aantal keer aardappels en andere producten besteld. Ik kan niets anders zeggen dan dat hij heerlijke aardappels zijn. Ik heb nog geen slechte aardappel gehad.

De levering was snel alleen had de bezorger vergeten te vermelden dat ze klaar lagen op het afhaalpunt.

Heel goed!

Geweldig bedrijf

Ik koop reeds geruime tijd aardappelen voor de friet en consumptie, ze zijn geweldig ook de leveringen en berichtgeving zijn perfect. Dit bedrijf is een echte aanrader.

Keurige levering

Prima producten, goede duidelijke website en betaalmogelijkheden, keurige terugkoppeling, nette vriendelijke bezorger.

Super piepers

Lekkere aardappelen, snelle levering en prima service!!!’ En niet meer sjouwen

heel goede leverancier

Altijd op tijd geleverd en goede kwaliteit van aardappelen en groenten zeker en vast aan te bevelen

Prima prijs kwaliteit en bezorging

Ben er blij mee het is een goede levering service

Geweldig zoals altijd!!

Goede, eerlijke (dus lekkere) producten zoals altijd. Snelle en correcte levering en dat tegen een betaalbare prijs.

Goede service .

Met zeer tevreden over de eigenheimers , goede kwaliteit.

Perfecte aardappelen. Snelle levering.

Al jaren een tevreden klant

Deze kwaliteit daar kan geen supermarkt tegen op

Super kwaliteit snelle verzending

Zie hieronder

Snelle en goede levering, kwaliteit ook goed, anders zou ik niet bestellen

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen