goede service en prima produkt

goede service en prima produkt

Makkelijk te bestellen en levering altijd probleemloos op tijd alsmede een goede kwaliteit van de aardappelen, super.

Snel en gemakkelijk

Gemakkelijk uitzoeken en bestellen. Kwaliteit voor schappelijke prijzen.

Prima kwaliteit

Mijn eerste indruk, aatdappels zien er goed uit, zijn netjes verpakt en zitten in een stevige doos. Prima service

Positief

Snelle levering en goede producten!

Ik ben al jaren klant, eerst in Ridderkerk en nu met de bezorging via post nl in Oud Beijerland. En nog steeds heel erg tevreden. Goede service en goeie kwaliteit.

Altijd top kwaliteit

Uitstekend!

Bestelling geplaats, volgende dag meteen bezorgd en geheel naar wens. Zeer gunstig geprijsd!

Kwaliteit en snelle service

Kwaliteit en snelle service

Goede groente, redelijke prijs, en snelle levering.Top

wij hebben zonet verrukkelijke frieten gesmuld van de BINTJESsoort

Eindelijk hebben wij op internet de bintjes terug ontdekt In België bijna niet meer te verkrijgen Jullie service is snel; correct en vriendelijke levering met post.nl Aardappelenbezorgen.nl is gewoon de max !!! wij gaan zeker geregeld onze bestelling plaatsen

leuk dat dit kon via jullie ....kan dit ras bijna nergens kopen.

Perfect we eten heerlijk stampotten!

Superkwaliteit

Snel gelevert en topkwaliteit

Fijne net zakjes, die herbruikbaar zijn.

Ik kreeg 4 soorten bonen en 1 kg gember. De netzakken van de bonen,... Top! Die ga ik hergebruiken! De plastic verpakking van de gember. FLOP! De gember was gaan schimmelen, na een foto er van gestuurd te hebben, kreeg ik wel direct een passende oplossing. Dus. Probleemoplossing. TOP!

Goed gemakkelijk en snel

Je vind je product, de uitleg/omschrijving is duidelijk en de afronding is duidelijk en snel.

topper

snelle bezorging en levering

Super aardappelen en super snelle service

Ik ben al enige tijd vaste klant van deze aardappel leverancier. Ik was al enige tijd op zoek naar de voor mij juiste friet aardappel die ik ook nog kan gebruiken bij het gewoon koken. Via via kwam ik op de website van aardappelbezorger.nl terecht en daar hadden ze aardappel die ik zocht. Gelijk maar 15 kilo besteld en deze bestelling kwam een dag later al binnen. Dus dat was al top. Maar het belangrijkste is dat ze voor je eigen verse friet de lekkerste aardappelen hebben, namelijk de Spaanse Agria aardappel. Als de kwaliteit, prijzen en top levering zo blijft, blijf ik zeker nog heel lang klant. Sterker nog ik heb ze binnen mijn familie en vriendenkring al diverse nieuwe klanten bezorgd. Groetjes Silvio

Kwaliteit en service uitzonderlijk goed.

Alles mooi zoals beloofd op tijd en netjes verpakt geleverd.

Goed product vlotte levering

Snel en correcte levering.

Neem al geruime tijd af, altijd super kwaliteit.

Heerlijke producten

Patat aard ,kruimaard en de knoflook zijn een aanrader . Bezorgd in een stevige doos

prima service!

top

prima helemaal goed ,bezorging zeer snel,en alle bestellingen in orde.

goede ervaring alle bestellingen prima inorde en vers. komt zeer betrouwbaar. groeten.

Bestelling plaatsen, snelle levering van een goed product.

Ben altijd super tevreden, dit keer iets minder er zaten veel kleine aardappelen in het net

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen