Snelle levering, uitstekend verpakt en het allerbelangrijkst: heerlijke aardappels met zeer weinig afval door beschadiging of lelijke plekjes. Kortom TOP

super

heerlijke aardappels

Goede kwaliteit

Was heel snel binnen en goede kwaliteit.

Heerlijke aardappel perfect bezorgd volgens afspraak.

Zie boven

Goede website en snelle service

Goede website en snelle service

Gelukkig ermee

Kwalieit en smaak zijn uitmuntend. Ik ben in het bijzonder wild enthousiast over de biologische SOLIST. geen toevoegingen en een heerlijke smaak. Bezorging bijzinder vlot. Goed verpakt. TOP

Makkelijk en betrouwbaar

Makkelijk en betrouwbaar

Uitstekend snel en goed

Bezorging perfect en alles in orde

Top Bedrijf Aardappels mooi op tijd Bedankt toppie

Top Bedrijf Bedankt Toppie

Fijn dat dit zo kan

Keurig geleverd goede kwaliteit aardappelen Borger haalde ik ze op de markt in ambacht maar door m’n werk ben ik niet vrij op woensdag. Fijn dat dit zo kan

Snel en kwalitatief!

Ruime keuze en betrouwbare leverancier

Wij bestellen altijd onze aardappels hier. En deze worden altijd gratis bezorgd. Ook is er keuze van veel soorten aardappels van een beter kwaliteit dan de supermarkt.

Prima goed verpakt goede producten.

Alles gemakkelijk en snel bezorgt.

snelle vakkundige service

betrouwbaar bedrijf dat goede producten levert

Snel en heel goed

Snel en heel goed ik zeg doen

Goede aardappelen en zeer snel geleverd

klasse spul top

top

Goede Aardappelen.

Bestel al een tijdje elke 8 weken aardappelen en uien. Zijn van goede kwaliteit tegen redelijke prijs en gratis verzenden Makkelijk on - line te bestellenen te betalen. Na bestelling 1 a 2 dagen in huis. Goed verpakt.

Snelle, nette levering. Blij dat ik jullie heb gevonden.

Elke keer weer goed

Prima producten die heerlijk zijn en als er per ongeluk een foutje wordt gemaakt wordt dit perfect opgelost.

Netjes geleverd, vers en van goede kwaliteit

Aardappelen zijn heerlijk van smaak, bietjes smaken 10x zo goed als in de supermarkt, en van het erwtensoep pakket heerlijke soep gemaakt!

Goed product, snelle bezorging

mijn ervaring is prima

alles was netjes verpakt en zag er prima uit

Prima kwaliteit en goede service

Prima kwaliteit en goede service