Prima producten voor een eerlijke prijs!

Prima website. Makkelijk bestellen en veel keuze! Heerlijke bruine bonen soep pakket. Zeker voor herhaling vatbaar!

Snel geleverd Duidelijke website Prachtig product

Kwaliteit goed, bezorging aandachtspunt

Prachtige aardappels en uien. Bezorging is razendsnel, binnen 1 dag! Punt van aandacht: wij vragen om Bezorging aan huis en het is al meerdere keren gebeurd dat de zware vracht op een afhaalpunt wordt geleverd. Dat is knap onhandig! Wij waren overigens gewoon thuis.

S-U-P-E-R

Was voor mij de eerste keer maar ga er zeker weer een bestelling doen super goed.

Uitstekende kwaliteit

Hele goede producten. Snelle levering

in een woord: TOPPIE

Altijd goede producten, en als een keer niet voldoende laat het weten en het word opgelost, Prima service vlotte afhandeling, etc etc

uitstekend

Snelle en goede levering . Goede kwaliteit aardappels

Zie hierboven

Prima aardappelen

Prima aardappelen, ruime keuzen en snel thuisbezorgt.

Heerlijke patat gebakken van de Menoppers

Mooie grote aardappelen

Zeer tevreden. Mooie grote aardappelen. Snel berzorgd.

Ik bestel al een paar jaar bij aardappelenbezorgen.nl en ben zeer tevreden. Hetgeen ik besteld heb is altijd prima in orde alsook de levering.

Prima bezorging

Goede producten

Ik bestel maandelijks, en krijg altijd keurig de dag ernaar de bestelling geleverd. Mankeert nooit iets aan.

Snelle levering van prima producten.

Ik bestel regelmatig producten. Altijd binnen 3 dagen geleverd en altijd prima producten.

S.seven

Producten zijn vers levering is top snel aangekomen eerlijke verkoper met heerlijke aardappels.

Snelle levering en prima producten!

Voor vier uur besteld is inderdaad andere dag geleverd. Ruime keuze aan aardappelen. Wij zijn groot fan van de Agria frietaardappel. Sorry voor de plaatselijke prima snackbar, maar wij vinden het tegenwoordig een feestje om zelf friet te snijden en te bakken. Heerlijk!

Super. Heel snel bezorgd.

Echte boeren aardappelen zo van het land. Ben heel blij met deze manier van boeren producten kopen. Alles vers...top..!!

Goede kwaliteit,netjes ingepakt. Goede bezorging.

Goede kwaliteit , netjes in gepakt, goede bezorging

Geweldige producten en klantenservice!

Laatst telefonisch contact gehad met de Firma. Ik trof een zeer vriendelijke mevrouw. Ik kreeg gratis zakje bio uien. Wat een verrassing! Nogmaals mijn dank.

eerste keer een bestelling gedaan en ontzettend snel in huis

dank jullie wel voor de snelle levering en de uien smaken uitstekend!!

Top kwaliteit

De aardappelen zitten in een herbruikbare zak met een kaartje welk soort het is. En de herbruikbare zakken worden voor alles wat je besteld gebruikt. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit en hoe snel je bestelling verstuurd word. Top.

Gewoon goed

Lekkere producten en vlotte levering in goede stevige doos.

Snel bezorg en prima kwaliteit

De website is duidelijk en makkelijk. Veel keus in peulvruchten

Gewoon goed.

Ok