altijd pure kwaliteit!

ondanks dat men afhankelijk is van weer of geen wee altijd pure kwaliteit. Je kunt met foto de teler zien van je producten

Goed spul

Goede producten, netjes geleverd.(Al werkt post.nl niet altijd mee) Veel keus in aardappel rassen

Uitstekende producten

Alles komt goed verpakt aan en is altijd vers.

Heel goed.

Goede service en snelle levering.

Snelle levering en heerlijke aerpele

Voortreffelijk!

uitstekende service

De levering en keuze van mijn bestelling was niet helemaal volgens wens verlopen. Zij hebben er alles aan gedaan om mijn bestelling [weer] in orde te maken. Keurig hoor! Hier blijf ik klant!

Lekkere frietaardappelen

Aardappelen worden netjes goed verpakt in een stevige doos. Prijzen zijn wel erg hoog geworden.

Goed!

Lekkere piepers en siepels, snel geleverd!

Supersnelle bezorging

Hele goede kwaliteit voor een mooie prijs

Deze keer ronduit slecht

Aardappels waren zeer slecht, blauw/zwarte plekken en totaal niet lekker. Voor deze laatste bestelling altijd uitstekende aardappels gekregen. Wat is er mis gegaan?

Mijn ervaring met Aardappelbezorgen is alleen maar positief.

Deze keer teleurgesteld

Aardappelen waren niet groot ze waren klein en ik vind kkein Aardappelen niet leuk om te schillen..misschien volgende keer beter

Tot voor kort goed.

De laatste 2 bestellingen waren zeer zeker niet naar wens .knotsen van aardappels waar frietaardappels jaloers op zijn ,niet wat ik besteld had .Gaarne in de toekomst weer normale dore s.

Altijd goede kwaliteit en snelle levering.

Goede Aardappelen

Aardappelen zijn goed zien er mooi uit goed verpakt. Snel geleverd

goed en snel

goed product zo als op de website aan gegeven.

Snel en gemakkelijk

Tegenwoordig verkopen supermarkten aardappelen van een onduidelijke soort. Roodschillig, vastkokend, licht kruimig. Sinds wanneer zijn dit soorten ? Bij AARDAPPELENBEZORGEN kun je nog Bildstars,Frieslanders etcetera. krijgen. Dan weet je wat het is. En geen geschouw maar aan de deur bezorgd.

Alles was perfect zowel de aardappelen als de bezorging.

Prima in bezorging, prima in verpakking, prima in smaak. Met dank.

Goede kwaliteit en hele snelle levering.

Voor de tweede keer aardappelen laten bezorgen, vlotte levering en heerlijke aardappelen!

Vandaag besteld, volgende dag geleverd.

Vlotte bestelling

Ga altijd naar markt in Capelle a/d IJssel en als het niet anders kan bestel ik ze

Ze zijn altijd prima de Menoppers en de Dore's en niets is teveel

De (klein)kinderen genieten van de frieten.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen