Goede kwaliteit

Aardappelen zijn lang goed te houden en voor elk gerecht is er wel een geschikt aardappelras te vinden

goede kwaliteit en service

zie boven

Zie hieronder

Opnieuw zeer tevreden over het geleverde. PostNL liet dit keer de nodige steken vallen.

Excellent quality products and top customer service

I am always pleased when I order from Aardappelenbezorgen.nl. I have been a customer for several years and the high quality of the products and top customer service including fast shipping has been very consistent.

Prima producten

Peulvruchten besteld , super vers en zeer snel geleverd door post nl keurig verpakt hier wordt je gelukkig van .

Prima levering lekker op tijd

Prima levering lekker op tijd

Goed eten voor een goede prijs

Goede kwaliteit voor een goede prijs

zeer goed

...

Klantvriendelijke bezorging

Wij zijn zeer tevreden over de bezorging van aardappelen en groente, zoals deze in een reeks van jaren bij ons thuis gebracht wordt. Alle producten hebben een hoge kwaliteit en voorzien in voldoende keus.Ga zo door!

Dit ga ik vaker doen bestellen bij Aardappelenbezorgen.nl

Snelle levering en alles was keurig verpakt. Goede kwaliteit! Ben erg tevreden.

Snelle bezorging, netjes verpakt.

Prima !

Aardappelen zijn op tijd bezorgd

Snelle levering/goede producten

Gemakkelijke website, snelle levering en goede producten.

Goede kwaliteit Linzen

ik haalde eerst de linzen bij de Turkse winkel, 20 meter van mijn huis, maar meestal had hij ze niet of de kwaliteit was bar slecht heel veel stenen in de Linzen. en 1 euro duurder per kg. dat scheelt dan wel weer. Hier zijn ze goedkoop en lekker. 7 weken doe ik er mee. ik mag geen brood eten en Linzen is mijn dagelijks ontbijt, geen werk meer op tussendoortjes 41 kilo lichter zonder honger te hebben. wat wil een mens meer. Linzen is super gezond, zouden meer mensen moeten gaan eten.

Lekkere Friet aardappels, heerlijke bietjes

Weer lekker gegeten

Prima producten

Hoewel iets duurder dan de supermarkt, maar de producten zijn dik in orde en VEEL beter dan van de supermarkt. Grote winterpenen en mooie uien. Niet gekozen voor de grote Aria aardappelen, maar het formaat van de gewone Aria is al flink. Snelle levering.

Snelle bezorging goed en netjes verzorgd is voor herhaling vatbaar.Dank U.

SUPER !!!

Alles netjes verpakt en alles snel geleverd. Gratis bezorgd vanaf € 20,- Super, kan niet beter !!!

Zoals steeds lekkere bintjes

Helemaal geweldig

Super makkelijk, online bestellen en binnen de kortste keren bij je thuis, wat een gemak

Super kwaliteit en snelle levering

Gemakkelijk besteld, snel geleverd en prijs/kwaliteit zeer goed! Bedankt.

Perfekt

Ben zeer tevreden, niet alleen met de aardappels, maar ook met de snelle afhandeling en bezorging.

Uitstekende aardappelen

Fijn voor puree friet en hasselback patatos te maken Als ze op zijn zeker weer bestellen

prima en snelle bezorging

Helemaal niets op aan te merken

Snelle levering, uitstekende kwaliteit - heel tevreden!

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen